NHL vetovihjeet: Dallas Stars – Minnesota Wild

Suomen aikaa klo 03:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain hetki sitten NHL:n kuumimpina olleet joukkueet Dallas Stars sekä Minnesota Wild. urheiluviihteen tiimi löysi tästä ottelusta loisto valinnan!

Dallas Stars on tällä hetkellä läntisen konferenssin 12. sijalla, kun joukkue on kerännyt 28 otteluun 30 pistettä. Joukkueen maalisuhde on negatiivinen 75:81, sillä hieman yli viikon verran pelaaminen on ollut todella tahmeaa. Marras- ja joulukuun vaihteessa Stars operoi peräti seitsemän ottelun voittoputkessa, mutta tätä seurasi viiden ottelun mittainen tappioputki. Tämä putki katkesi sunnuntaina kun Stars kaivoi tiukan voiton Blackhawksista, mutta selvästi joukkue ei ole vielä parhaassa formissa.

Minnesota Wild katkaisee tappioputken Starsin kustannuksella

Minnesota Wild on puolestaan samaisen läntisen konferenssin kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 29 otteluun peräti 40 pistettä. Joukkueen maalisuhde on selvästi positiivinen 108:85, mutta viime aikojen esitykset eivät ole varsinaisesti tukeneet tätä lukemaa. Wildilla oli hetki sitten myös kovassa vireessä, sillä joukkue nappasi kahdeksan peräkkäistä voittoa, jota seurasikin sitten kolmen ottelun mittainen tappioputki. Nyt perustasoltaan laadukas Wild lähtee katkaisemaan tätä putkea.

Markkinat tarjoavat Minnesota Wildin lopullisesta voitosta 2.05 kertoimen, jonka voit myös pelata ilman rekisteröintiä!

NHL vetovihjeet 21.12.2021

Kohde: Dallas Stars – Minnesota Wild
vihje: Minnesota Wild ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

241 Lukukerrat