NHL pitkävetovihje: St. Louis Blues – NJ Devils 4.11.2023

St. Louis Blues on aloittanut kautensa vaisusti, sillä joukkue on tällä hetkellä itäisen konferenssin 12. sijalla. Kahdeksasta pelaamastaan ottelusta he ovat onnistuneet keräämään vain seitsemän pistettä. Maalisuhde 15 tehtyä ja 24 päästettyä kuvastaa joukkueen haasteita sekä hyökkäyksen että puolustuksen suhteen. Blues on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain kaksi ja on nyt kahden ottelun tappioputkessa, mikä on selvästi huolestuttavaa.

Vierasjoukkue on tasaisen vahva suorittaja

NJ Devils on kauden alussa näyttänyt vahvalta. Joukkue on itäisen konferenssin kolmantena 13 kerätyllä pisteellä yhdeksästä pelistä. Maalisuhde 38 tehtyä ja 33 päästettyä kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä ja toimivasta puolustuksesta. Devils on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan ja on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkea.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi NJ Devils voittaa tämän ottelun?

  1. Hyökkäysvoima: NJ Devilsin hyökkäys on ollut vakuuttavaa koko kauden ajan. Pelaajat kuten Jack Hughes, Jesper Bratt ja Tyler Toffoli ovat tuoneet runsaasti tulosta. He pystyvät hyödyntämään St. Louis Bluesin haavoittuvaisuudet puolustuksessa ja luomaan maalintekotilanteita.
  2. Maalivahtipeli: NJ Devilsin maalivahdit ovat pelanneet vakuuttavasti tällä kaudella ja he ovat onnistuneett pysäyttämään vaikeita laukauksia. Hyvä maalivahtipeli on ratkaisevaa voittojen saavuttamisessa, ja Vanecekilla ja Schmidillä on ollut merkittävä rooli joukkueensa menestyksessä.
  3. Voittojen trendi: NJ Devils on voittoputkessa, ja joukkueella on selkeästi positiivinen vire. He tulevat otteluun itseluottamusta täynnä, mikä voi olla ratkaiseva etu voiton saavuttamisessa.

NJ Devils näyttää vahvemmalta ja tasapainoisemmalta joukkueelta tällä hetkellä verrattuna St. Louis Bluesiin. Heidän hyökkäysvoimansa, maalivahtipeli ja voittoputki viittaavat siihen, että Devils voi viedä tämän ottelun.

Pelivihje: NJ Devils 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

321 Lukukerrat