NHL pitkävetovihje: NJ Devils – Florida Panthers 6.3.2024

NHL-jääkiekko-ottelu tarjoaa jännitystä, kun New Jersey Devils isännöi Florida Panthersia 6. maaliskuuta 2024.

NJ Devils

Kotijoukkue Devils sijoittuu itäisen konferenssin 11. sijalle, kerättyään 61 ottelusta 64 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 202 tehtyä maalia ja 214 päästettyä maalia. Devilsin viimeaikaiset otteet ovat olleet vaihtelevia, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Heidän tavoitteenaan on kohentaa asemaansa ja haastaa konferenssin kärkijoukkue Panthers.

Florida Panthers

Vierailija Panthers on itäisen konferenssin ykkönen 88 pisteen turvin 62 ottelusta. Joukkue on tehnyt maaleja tehokkaasti, maalisuhteen ollessa 206 tehtyä maalia ja 147 päästettyä maalia. Panthers onkin vakuuttanut viime aikoina voittamalla peräti viisi ottelua peräkkäin, mikä kuvastaa heidän vahvaa pelivirettään. Joukkue on tällä hetkellä kiinni vankan voittoputkensa ylläpitämisessä.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi Florida Panthers voittaa tämän ottelun?

Panthersin tehokas hyökkäys ja maalinteko ovat olleet huomattavan laadukasta koko kauden ajan. Heillä on useita pelaajia, jotka voivat tuoda vaarallisuutta vastustajan maalille. Panthers on onnistunut pitämään puolustuksensa tiiviinä, mikä on auttanut heitä voittamaan pelejä myös niissä tilanteissa, joissa vastustaja on onnistunut maalinteossa. Viiden ottelun voittoputki kertoo joukkueen itseluottamuksesta ja vahvasta ryhmähengestä. Panthers näyttää olevan ottelussa vahvoilla niin tilastojen kuin viimeaikaisten tulostenkin perusteella, ja siksi he voittavat ottelun New Jersey Devilsiä vastaan.

Pelivihje: Florida Panthers 2.40

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

300 Lukukerrat