NHL pitkävetovihje: Kraken ei löydä enää voittoa tällä kaudella 19.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 210,00€ suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 210,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Minnesota Wild – Settle Kraken

Minnesota Wild saa vieraakseen Seattle Krakenin ottelussa, joka pelataan Wildin kotikentällä. Wild on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, voittaen kaksi edellistä otteluaan. Heillä on nyt mahdollisuus jatkaa voittoputkeaan ja miellyttää kotiyleisöään yhdellä lisävoitolla.

Seattle Krakenilla ei ole ollut helppoa viime aikoina. He ovat hävinneet neljä peräkkäistä ottelua ja pyrkivät nyt katkaisemaan tämän tappioputken ottamalla voiton Wildistä. Vaikka pudotuspelipaikat ovatkin jo menetetty, molemmilla joukkueilla on silti jotain näytettävää faneilleen ja valmennukselleen. Vaikka ottelun panos pudotuspelien kannalta onkin vähäinen, molemmat joukkueet haluavat varmasti päättää kautensa positiivisella huomautuksella. Wildin vahva kotivire ja edellisten voittojen tuoma itseluottamus antavat heille pienen edun tässä kohtaamisessa.

Ottaen huomioon Wildin kotietua sekä joukkueiden nykyisen vireen, vedonlyöjien kannattaa harkita Minnesota Wildin voittoa. Wildin voitto kertoimella 2.10 näyttää erityisen houkuttelevalta vaihtoehdolta tässä ottelussa, ja se voi tarjota mukavan tuoton vedonlyöjille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Minnesota Wild voittoa kertoimella 2.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

171 Lukukerrat