NHL pitkävetovihje: Kotijoukkue on aliarvioitu pahemman kerran! 16.3.2024

Perjantain ja lauantain välisen yön NHL – ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 425,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 425,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Chicago Blackhawks – LA Kings

Tulevana yönä Chicago Blackhawks ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa jännittävässä ottelussa. Blackhawks löytyy läntisen konferenssin 15. sijalta, kun taas Kings pitää hallussaan konferenssin seitsemättä sijaa. Blackhawks on näyttänyt elpymisen merkkejä voittaen viidestä viimeisestä ottelustaan kolme, ja joukkue on nyt kahden ottelun voittoputkessa. Joukkueen peli on parantunut merkittävästi, mikä lupailee hyvää tulevaan kohtaamiseen.

Kings ei ole ollut yhtä vahva, voittaen vain kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan. Tämä antaa Blackhawksille mahdollisuuden hyödyntää vastustajan haavoittuvaisuutta ja painostaa voittoon. Blackhawksin voitto kertoimella 4.25 on houkutteleva pelikohde useista syistä. Joukkueen nousukunto ja voittoputki antavat heille vahvan momentumin otteluun. Kingsin vaihtelevat suoritukset viime aikoina luovat epävarmuutta heidän menestyksestään. Kotietu ja fanien tuki voivat antaa Blackhawksille ylimääräisen sysäyksen voittoon.

Ottelu lupaa olla tiukka ja jännittävä, mutta Blackhawksin voitto kertoimella 4.25 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden hyvälle tuotolle niille, jotka uskovat joukkueen voittoon.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Chicago Blackhawks voittoa kertoimella 4.25.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

357 Lukukerrat