NHL pitkävetovihje: Jumbojoukkueiden kohtaamisessa selvät sävelet 13.3.2024

Tiistain ja keskiviikon välisen yön NHL – ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks

Jännittävä NHL-ottelu odottaa, kun Chicago Blackhawks kohtaa Anaheim Ducksin 13.3.2024. Vaikka molemmat joukkueet ovat sijoittuneet läntisen konferenssin keskikastiin, ottelusta odotetaan viihdyttävää taistoa.

Blackhawks on konferenssin 16. sijalla, kun taas Ducks löytyy sijalta 14. Molemmat joukkueet ovat kohdanneet vaikeuksia viime otteluissaan, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä kamppailustaan. Blackhawksilla oli kuitenkin vakuuttava esitys viimeisimmässä ottelussaan Arizona Coyotesia vastaan, voittaen 7-4. Tämä osoittaa, että joukkueella on potentiaalia tehokkaaseen hyökkäykseen ja kyky voittaa vaikeassakin tilanteessa.

Blackhawksin voiton kerroin 2.40 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Joukkue on pystynyt näyttämään kykynsä hyökkäyspäässä, ja voitto viime ottelussa antaa heille positiivisen vireen. Ducks ei ole ollut yhtä vahva, ja Blackhawks voi hyödyntää vastustajansa haasteita napatakseen voiton. Vedonlyöjille tarjoutuu houkutteleva mahdollisuus kohtuullisella kertoimella Blackhawksin voittoa pelaamalla.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Chicago Blackhawks voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

216 Lukukerrat