NHL pitkävetovihje: Flyersin vaikeudet eivät ota loppuakseen 12.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

NY Rangers – Philadelphia Flyers

New York Rangers isännöi Philadelphia Flyersia 12.4.2024 NHL-ottelussa, joka luo selvän epätasapainon joukkueiden välille. Kotijoukkue Rangers pitää hallussaan itäisen konferenssin kärkipaikkaa ja he ovat vakuuttaneet viime aikoina voittamalla kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän pelivireensä on vahva, ja he pyrkivät jatkamaan voittojen sarjaa tässä ottelussa.

Flyersin tilanne on synkkä. He ovat konferenssin 11. sijalla ja ovat kokeneet kahdeksan peräkkäistä tappiota. Joukkueella on selvästi vaikeuksia löytää peliinsä suuntaa, ja viime ottelussa 9-3 tappio Canadiensia vastaan vain korostaa heidän ongelmiaan. Matkaa pudotuspeliviivalle olisi vain kaksi pistettä, mutta joukkueen pitäisi onnistua tekemään täyskäännös, joka vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Rangersin voitto kertoimella 1.80 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Rangers on osoittanut olevansa vahva kotonaan, ja heillä on selkeä etu kotiyleisön tuesta. Heidän vahva pelivireensä ja Flyersin vastaavasti heikko vire tekevät Rangersista selkeän suosikin tässä ottelussa. Ottelun asetelma suosii Rangersia, kun heillä on enemmän momentumia ja itseluottamusta kuin Flyersilla tällä hetkellä.

Rangersin voitto näyttää vahvalta vedonlyöntikohteelta tässä ottelussa, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden hyötyä ottelun epätasapainoisesta tilanteesta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Rangers voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

160 Lukukerrat