NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – Boston Bruins 9.1.2024

Kohtaaminen Coloradon ja Bostonin välillä 9. tammikuuta 2024 lupaa jännittävää kamppailua kahden huipputiimin välillä.

Colorado Avalanche

Kotijoukkue Colorado Avalanche on läntisen konferenssin kolmantena kovasta kilpailusta huolimatta. He ovat pelanneet 40 ottelua ja keränneet yhteensä 53 pistettä. Maalisuhde, 148 tehtyä maalia ja 127 päästettyä, kertoo joukkueen hyökkäysvoimasta ja vahvasta puolustuksesta. Avalanche on viime aikoina osoittanut vahvuutensa voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen pelaajat, kuten Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen, ovat olleet tehokkaita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Tämä antaa heille selkeän edun kotiyleisön edessä.

Boston Bruins

Vierasjoukkue Boston Bruins ei kuitenkaan ole helposti voitettavissa. Itäisen konferenssin toiseksi sijoittuneena he ovat keränneet 54 pistettä 38 ottelusta, maalisuhteen ollessa 130:101. Bruins on myös voittanut neljä viidestä viimeisestä ottelustaan, ja heidän maalivahtinsa on ollut vakuuttava.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Colorado Avalanche voittaa tämän kohtaamisen?

Kotiedun lisäksi heidän vahva hyökkäysvoimansa ja tasapainoinen puolustuspeli antavat heille etulyöntiaseman. Avalanche on tottunut voittamaan tiukkoja pelejä ja hyödyntämään vastustajiensa heikkouksia. Tämä voi näkyä pelissä, kun he pyrkivät hallitsemaan kiekkoa ja luomaan maalipaikkoja.

Lopullinen voitto voi siis kallistua Coloradon puolelle heidän kotiyleisönsä ja vahvan joukkuepelin ansiosta. Jännittävä ja tasainen ottelu odottaa, mutta Avalanche voi napata voiton tiukan taistelun jälkeen.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.35

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

335 Lukukerrat