Liiga pitkävetovihje: Kestääkö turkulaiset vieraskentällä? 18.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 310,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 310,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Lukko – TPS

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu on edessä, kun Lukko ja TPS kohtaavat toisensa 18.3.2024. Ottelun panos on valtava, sillä voittaja etenee pudotuspeleissä puolivälieriin ja häviäjä joutuu aloittamaan kesäloman suunnittelun. Sarja on tällä hetkellä tasan yksi voitto kummallekin joukkueelle, ja molemmat voitot ovat tulleet kotikentällä. Lukko vei ensimmäisen kohtaamisen jatkoajalla 3-2, kun taas TPS vastasi toisen ottelun voitosta 2-1 varsinaisella peliajalla.

TPS:n voitto vieraskentällä kertoimella 3.10 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Vaikka Lukko on vahva kotonaan, TPS on osoittanut kykenevänsä voittoon vieraskentällä jo runkosarjassa. Joukkueen itseluottamus on korkealla sen viimeaikaisten hyvien suoritusten ansiosta, ja he ovat valmiita taistelemaan tiensä jatkoon. Kertoimen 3.10 tarjoama mahdollisuus on houkutteleva, varsinkin kun TPS on pystynyt haastamaan Lukon vahvasti molemmissa edellisissä kohtaamisissa. Tämä tekee TPS:n voitosta vieraskentällä houkuttelevan ja potentiaalisesti kannattavan vedonlyöntikohteen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla TPS voittoa kertoimella 3.10.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

241 Lukukerrat