Liiga pitkävetovihje: KalPa – HPK 20.10.2023

Tänään saamme nauttia Liiga-jääkiekosta, kun sarjataulukon 12. sijalla oleva KalPa isännöi sarjataulukon 7. sijalla majailevaa HPK:ta. Molemmat joukkueet ovat kohdanneet kauden ensimmäiset haasteensa ja valmistautuvat nyt tiukkaan otteluun. KalPan on voittanut vain yhden viidestä viimeisestä ottelustaan ja HPK on voittanut neljä, joten HPK:n yllätysvoitto olla kannattava kohde.

HPK pelaa pirteää jääkiekkoa

HPK:lla on viime aikoina ollut vahva otteet kentällä. Joukkue on onnistunut voittamaan neljä viidestä viimeisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän nousevan vireensä. HPK:n pelaajien itseluottamus on korkealla, ja he ovat pystyneet saavuttamaan tärkeitä voittoja kauden alkupuolella.

KalPa edelleen ongelmissa

KalPa on kamppaillut viime aikoina paljon. He ovat voittaneet vain yhden viidestä viime ottelustaan, ja tämä näkyy joukkueen peliesityksissä. KalPan puolustus on vuotanut, kun taas hyökkäys ei ole pystynyt luomaan riittävästi maalintekotilanteita. Tämä antaa HPK:lle mahdollisuuden hyödyntää vastustajansa heikkouksia ja hakea voitto vierasottelusta.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Megakerroin vierasvoitolle

Kun otetaan huomioon HPK:n viimeaikainen vahva vire ja KalPan heikko suorittaminen, HPK:n voitolle annettu kerroin 4.00 on houkutteleva. Jos HPK pystyy jatkamaan hyviä otteitaan ja pitämään puolustuksensa tiiviinä, heillä on erinomainen mahdollisuus yllättää KalPa ja napata täydet pisteet.

Ottelu on varmasti jännittävä ja arvaamaton, mutta HPK:n viimeaikaisen menestyksen perusteella heillä on kaikki mahdollisuudet yllätysvoittoon.

Pelivihje: HPK 4.00

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

520 Lukukerrat