Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Pelicans 24.10.2023

Pelicansin ja Jukurien kohtaaminen Liiga-jääkiekossa Mikkelissä Ikioma Areenalla 24.10.2023 herättää odotuksia kummankin joukkueen kannattajissa.

Miksi Pelicans voittaa ottelun?

Pelicansin alkukausi oli vaikea, mutta joukkue on viime aikoina esittänyt pirteämpiä otteita. Se on voittanut neljä viidestä viimeisestä ottelustaan vakuuttavasti, mikä antaa uskoa joukkueen nousuun sarjataulukossa. Yksi syy tähän menestykseen on pelaajien parempi yhteistyö ja pelisuunnitelman vahvistuminen jokaiselle pelaajalle.

Lahtelaiset ovat vaarallisia

Maaliodottamien perusteella Pelicansin hyökkäys on ollut tehokas ja se on onnistunut luomaan paljon maalintekotilanteita. Pelaajien itseluottamuksen kasvaessa ja hyökkäyksen sujuessa, heillä on hyvät mahdollisuudet maalintekoon myös Jukureita vastaan. Pelicansin kova hyökkäysalueen paine laittaa Jukureiden puolustuksen ahtaalle.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Puolustus alkaa parantua

Puolustuksen osalta Pelicansin tulee olla huolellinen, mutta se on parantanut myös tässä osa-alueella. Maalivahtipeli on ollut vahvaa, ja hyvin torjuva Juho Olkinuora voi olla ratkaiseva tekijä ottelussa.

Pelicansin parantunut itseluottamus, hyökkäyksen tehokkuus, vahva puolustus ja erikoistilannepelaaminen antavat joukkueelle hyvät mahdollisuudet voittoon tässä ottelussa.

Pelivihje: Pelicans 2.85

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

392 Lukukerrat