Liiga pitkävetovihje: Ilves – Lukko 10.1.2024

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu on edessä, kun sarjataulukon kärkipaikalla majaileva Ilves isännöi sijalla kuusi olevaa Lukkoa 10. tammikuuta 2024.

Ilves

Ilveksellä on vahva asema sarjataulukossa, kerättyään 74 pistettä 39 ottelusta ja maalisuhde 122-100, antaa heille vahvan lähtökohdan kohtaamiseen. Ilveksen viimeaikainen suorituskyky on ollut vaihtelevaa, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Tämä voi kuvastaa hieman heikentynyttä suoritusta, mutta kotietu ja joukkueen halu säilyttää kärkipaikka antavat heille vahvan motivaation voittoon.

Lukko

Lukko puolestaan on sijoittunut kunnioitettavasti kuudenneksi, keräten 58 pistettä 37 ottelusta ja maalisuhteen ollessa 96-96. Joukkueen suoritukset ovat olleet myös vaihtelevia, voittaen vastaavat kaksi viidestä viimeisimmästä ottelusta. Lukon on kuitenkin pystyttävä ylittämään Ilveksen vahva puolustus ja maalivahtipeli voittaakseen tämän ottelun.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ilves on kova kotikentällä

Ilveksen voiton avaimet ovat heidän vankka puolustus ja maalivahtipeli, jotka ovat tukeneet joukkueen menestystä tähän asti. Hyökkäyksen tehokkuus on ratkaiseva, ja joukkueen tähtipelaajien odotetaan nousevan esiin tässä tärkeässä kohtaamisessa. Kotiyleisön tuella Ilves voi hyödyntää energiansa voittaakseen ottelun ja vahvistaakseen asemansa sarjan kärjessä.

Pelivihje: Ilves 1.85

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

372 Lukukerrat