Liiga pitkävetovihje: HIFK – HPK 2.11.2023

HIFK ja HPK kohtaavat toisensa Liigan jääkiekon ottelussa 2. marraskuuta 2023. Otteluun lähdetään tilanteesta, jossa HIFK pitää hallussaan sarjataulukon kuudetta sijaa 29 pisteen voimin, kun taas HPK sinnittelee sijalla 14. vain 19 pisteen turvin. Joukkueiden maalisuhteet ovat varsin erilaiset, mikä heijastaa niiden kauden onnistumisen eroa. HIFK:lla on 50 tehtyä maalia ja 42 päästettyä, kun taas HPK:lla on 37 tehtyä maalia ja peräti 60 päästettyä. Näiden lukujen valossa voidaan olettaa, että HIFK lähtee otteluun selkeänä suosikkina.

HIFK pystyy parempaankin

HIFK:n viimeaikainen vire on ollut kohtuullinen, vaikkakin joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue on kuitenkin osoittanut kykenevänsä tehokkaaseen hyökkäyspeliin, ja 50 tehtyä maalia kertoo siitä, että heillä on potentiaalia iskeä maaleja. HPK puolestaan on taipunut viidessä peräkkäisessä ottelussaan, mikä heijastaa heidän haasteitaan sekä hyökkäys- että puolustuspelissä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi HIFK voittaa tämän ottelun?

Heidän parempi maalisuhde ja vahvempi sijoitus sarjataulukossa viittaavat siihen, että heillä on laadullista etua. HIFK:n hyökkäys on ollut tehokas, ja heillä on potentiaalia haastaa HPK:n heikompi puolustuspeli. Vaikka HIFK on voittanut vain kaksi viimeisestä viidestä ottelustaan, he ovat edelleen tasokas joukkue, jolla on kyky voittaa pelejä. Kotiedun tuoma fanien tuki ja tuttu kotikaukalo antavat HIFK:lle lisäetuja voittoon pyrittäessä.

Odotettavissa on jännittävä ottelu, mutta HIFK:n vahvemman kokoonpanon ja paremman maalintekovoiman ansiosta heillä on suuret mahdollisuudet voittaa tämä ottelu HPK:ta vastaan.

Pelivihje: HIFK 1.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

422 Lukukerrat