cs_Summit 6: NiP – fnatic veikkausvihjeet

Tasaista vääntöä kahden laatujoukkueen välillä

HLTV.org maailmanlistan sijalla #13 oleva ruotsalainen NiP kohtaa tasaisessa kamppailussa hetkellisesti hiipuvan tähden fnaticin, joka myös koostuu ruotsalaisista pelaajista. Fnatic majoittuu maailmanlistan sijalle #6, vaikka peliesitykset eivät tältä ole lähiaikoina näyttänytkään. Vastakkain asettuu siis kaksi joukkuetta, jotka molemmat vielä hakevat omaa formiaan takaisin normaalille tasolle, mutta kumpi ottaa tärkeän voiton tänään nimiinsä?

NiP voittanut rosterimuutoksen ongelmat nopeasti

NiP on onnistunut pitämään pelinsä tason yllä jopa uskomattomankin hyvin, kun ottaa huomioon että joukkue vaihtoi IGL:n keväällä. Hampus ”hampus” Poser on täyttänyt saappaat nopeasti uutena pelinsisäisenä johtajana ja koko joukkue tuntuu olevan täynnä energiaa. NiPin pelaaminen on ollut nousujohdanteista, mikä lupaa hyvää tulevaisuuden varalle ja pelinsisäiset comebackit lisäävät joukkueen itseluottamusta. Joukkue raivasi tiensä pudotuspeleihin voittamalla kaksi itseään huonompaa joukkuetta, Heroic sekä x6tence (entinen Copenhagen Flames). Tämän päivän vastustaja ensimmäisessä pudotuspeliottelussa on kuitenkin näitä kahta laadukkaampi, joten tiukka ottelu on luvassa. Ennen kuin matsit alkaa suosittelen ottamaan parhaat nettikasinot haltuun täältä

Fnatic pääsemässä karkuun huonoa pelivirettä

Fnatic onnistui keräämään tarvittavat voitot päästäkseen pudotuspeleihin ja näissä kaatui mousesports, jonka pelaaminen ei lainkaan vakuuta tällä hetkellä sekä G2 joka alisuorittaa myöskin. Ei mitään pois G2 voitosta, mutta toisena päivänä voittoa ei kyllä olisi herunut vastaavalla peliesityksellä. Joukkueen AWP-pelaaja Jesper ”JW” Wecksell alkaa heräilemään ja toimittaa joukkuelleen tappoja normaaliin tapaan, mutta Ludvig ”Brollan” Brolinia lukuunottamatta muu joukkue laahaa pahasti vielä perässä. Yksilötasolla pitäisi tapahtua paljon jos huono pelivire aiotaan selättää.

Karttavalintaprosessi vaikea ennakoida

Fnatic poistaa varmasti heti Vertigon, mutta NiPin ensimmäistä poistoa ei voida luokitella varmaksi missään nimessä, sillä se voi olla Dust2 tai Nuke, jossa joukkue on tällä hetkellä neljän kartan tappiputksesa. Todennäköisesti poistoon lähtee kuitenkin Dust2. Molemmat joukkueet haluavat melko varmasti pelata ”omia” karttojaan, joten Train sekä Inferno ovat mahdolliset firstpick ehdokkaat. Decider kartassa voidaan nähdä Vertigo. Karttapooli ei varsinaisesti anna kummallekaan suurempaa etua, sillä oletusarvona molemmat joukkueet voittavat oman karttavalintansa ja näin ottelu ratkaistaan decider kartassa. NiP on kuitenkin tasaisemmin suorittava laatujoukkue, joten vaakakuppi kallistuu vahvasti pyjamien suuntaan.

Katso urheiluviihteen uunituoreet oppaat aiheista vedonlyönti & bonukset!

CS:GO veikkausvihjeet 29.6.2020

Kohde: NiP – Fnatic
Vihje: NiP (60%)
Kerroin:
1.86

221 Lukukerrat