NHL pitkävetovihje: New Jersey Devils – Utah 14.10.2024

New Jersey Devils kohtaa ensimmäistä kertaa historiassaan Utah Hockey Clubin Prudential Centerillä. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vahvasti. Devils on voittanut kolme ensimmäisestä neljästä ottelustaan, kun taas Utah on yllättänyt NHL-kentillä voittamalla kaikki kauden kolme otteluaan.

Devilsin vahva alku

Devils on tullut kauteen terävästi, erityisesti hyökkäyksessä, jossa Paul Cotter ja Stefan Noesen ovat olleet johtavina hahmoina. Cotter on iskenyt neljä maalia ja on joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä Noesenin kanssa, joka on kerännyt neljä syöttöpistettä. Myös kokeneet hyökkääjät kuten Erik Haula ja Timo Meier ovat olleet tehokkaita. Puolustuksessa Seamus Casey ja Johny Kovacevic ovat tuoneet tärkeitä tehoja takalinjoilta.

Maalivahtiosastolla Jacob Markström on aloittanut vahvasti, mutta koska Devils pelaa peräkkäisinä päivinä, on mahdollista, että Jake Allen nähdään maalilla Utahia vastaan.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Utahin hyökkäyspeli rullaa

Utah on ollut tehokas heti alkukaudesta ja heidän hyökkäysosastonsa on tuottanut vakuuttavasti 16 maalia kolmessa ottelussa. Clayton Keller ja Dylan Guenther ovat olleet tehokkaimpia pelaajia, molemmat ovat keränneet pisteitä tasaisesti, ja erityisesti Guenther on tehnyt jo viisi maalia. Utahin hyökkäys nojaa myös nuoriin kykyihin kuten Logan Cooley ja Barrett Hayton, jotka ovat tuoneet lisätehoa hyökkäykseen.

Utahin puolustuksessa Mikhail Sergachev ja Sean Durzi ovat tärkeimmät pelaajat, mutta joukkueen puolustus on ollut ajoittain haavoittuvainen, sillä he ovat päästäneet 11 maalia kahdessa viime pelissä.

Ottelun asetelmat

Vaikka Utah on ollut alkukauden komeetta, Devils on vahva kotonaan ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Devilsin puolustus on ollut tehokas ja hyökkäys monipuolinen. Utahin mahdollisuudet piilevät sen tehokkaassa hyökkäyksessä, joka voi hyödyntää Devilsin puolustuksen mahdolliset aukot.

Pelivihje: Devilsin vahvuus ja kotietu tekevät siitä todennäköisen voittajan. Pelivihjeeksi suosittelemme Devilsin voittoa. Molemmat joukkueet ovat olleet tehokkaita maalinteossa, joten yli 5,5 maalia on myös hyvä valinta.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

160 Lukukerrat