Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Ässät 25.9.2024

Lähtökohdat

Jukurit ja Ässät kohtaavat keskiviikkoiltana Mikkelissä. Jukurit avasi kautensa komealla 7-3 voitolla HPK:sta, mutta sen jälkeen joukkue on kärsinyt viisi peräkkäistä tappiota. Mikkeliläisten pelissä on ollut hyviä hetkiä, mutta tulokset ovat jääneet laihaksi. Viime viikonlopun vieraspelit TPS:ää ja Kiekko-Espoota vastaan päättyivät niukkoihin 2-3 tappioihin, vaikka Jukurit hallitsi otteluita ajoittain selvästi. Joukkue on kärsinyt poissaoloista, mutta tilanne on paranemassa ja pelaajia on palaamassa kokoonpanoon juuri tähän otteluun.

Ässät on aloittanut kautensa huomattavasti vahvemmin. Joukkue on ottanut neljästä ottelusta kolme voittoa ja on kerännyt pisteitä kaikista pelaamistaan otteluista. Viimeksi Ässät kaatoi Sportin vieraskaukalossa voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 4-3. Ässät on osoittanut olevansa työteliäs ja yhtenäinen joukkue, joka liikkuu hyvin ja tekee kentällä viisaita ratkaisuja. Hyökkäyksessä erityisesti Lenni Hämeenaho ja Jan-Mikael Järvinen ovat olleet tehokkaita.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Joukkueiden tilanne ja avainpelaajat

Jukurit on uudistunut merkittävästi kesän aikana, ja joukkueessa on nähty paljon pelaajavaihtuvuutta. Joukkueen tehomiehenä on alkukaudesta toiminut yhdysvaltalainen Alex Berardinelli, joka on tehnyt kuuteen otteluun tehot 3+5. Mielenkiintoinen vahvistus on myös lyhyellä sopimuksella tullut Alexander Ruuttu, joka on pelannut tehokkaasti kahdessa ensimmäisessä ottelussaan.

Ässät taas on saanut vahvistuksia hyökkäykseen, kuten paluumuuttaja Peter Tiivola sekä SaiPasta siirtynyt Valtteri Lipiäinen. Maalivahtiosastolla on kuitenkin haasteita, kun luottovahti Niklas Rubin on pitkään sivussa ja hänen tilalleen saapunut Joni Ortio on kantanut vastuun torjuntatöistä.

Ottelun odotukset

Jukureille ottelu on tärkeä mahdollisuus kääntää kurssinsa ja palata voittojen tielle. Vaikka joukkue on tappioputkessa, sen peli on parantunut ja taisteluilme on säilynyt korkealla. Ässät sen sijaan haluaa jatkaa vahvaa alkukauttaan ja napata lisää pisteitä vahvistaakseen asemaansa sarjataulukon kärkipäässä.

Pelivihje

Ässät lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Jukurit voi kotiyleisön edessä yllättää. Ottelusta voi odottaa tasaista ja vähämaalista kamppailua, jossa erikoistilanteet nousevat avainasemaan. Veto alle 5,5 maalia tai tasapelin mahdollisuus varsinaisella peliajalla ovat harkinnan arvoisia kohteita.

Lopputulosveikkaus: Ässät voittaa niukasti 1-3.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

283 Lukukerrat