Liiga pitkävetovihje: Ilves – KooKoo 25.9.2024

Taustat ja asetelmat

Tampereen Ilves ja Kouvolan KooKoo kohtaavat keskiviikkoiltana Nokia Arenalla. Ilves on aloittanut Liiga-kautensa erinomaisesti, voittaen kaikki kolme ensimmäistä otteluaan vakuuttavilla esityksillä. Joukkue on kaatanut TPS:n, HPK:n ja Pelicansin maalierolla 14-5. KooKoo puolestaan on pelannut neljä ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi, molemmat kotonaan.

Ilveksen vahvan alun takana on erityisesti tehokas hyökkäyspeli ja toimiva ylivoima, jolla on onnistumisprosentti 30%. Varakapteeni Eemeli Suomi ja Jens Lööke ovat olleet iskussa, Suomi keräten 6 tehopistettä ja Lööke jopa 7 pistettä kolmessa pelissä. Myös Matias Mäntykivi on aloittanut kauden vahvasti kolmella maalillaan.

KooKoon joukkue on kokenut suurta vaihtuvuutta, mutta se on saanut kasaan kilpailukykyisen kokoonpanon. Joukkueen hyökkäyksessä kanadalainen Riley Sawchuk on ollut tehokas, tehden neljä maalia neljässä ottelussa. KooKoo on myös ollut parempi vieraskentillä, voittaen molemmat pelinsä Lukkoa ja SaiPaa vastaan.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Joukkueiden tilanne

Ilveksen puolustus on ollut alkukaudella tiivis, ja maalivahti Jakub Malek on torjunut kahdessa ottelussa torjuntaprosentilla 95,74%. Dominik Pavlat on pelannut yhden ottelun, mutta hänen otteensa eivät ole vielä täysin vakuuttaneet.

KooKoon maalilla Antoine Bibeau on pelannut kolme ottelua, torjuntaprosentilla 90,70. Eetu Randelin on aloittanut yhden ottelun ja esiintynyt hyvin. KooKoon erikoistilannepelaaminen on ollut hieman heikompaa kuin Ilveksen, mutta sen alivoima on silti tilastollisesti Liigan toiseksi parasta.

Ottelun odotukset

Ilvekselle kotikenttä on ollut vahva etu, ja Nokia Arenalla joukkue on ollut vaikeasti voitettavissa. KooKoo kuitenkin osoitti jo viime kaudella pystyvänsä haastamaan Ilveksen, vaikka hävisi kolmesti neljässä kohtaamisessa. Jouko Myrrän paluu Tampereelle entistä seuraansa vastaan tuo lisäjännitystä, ja KooKoo pyrkii varmasti laittamaan parastaan tämän asetelman vuoksi.

Pelivihje

Ilves lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut vakuuttavaa ja KooKoon puolustus on ollut ajoittain haavoittuva. Ottelusta voi odottaa maalirikasta, joten yli 5,5 maalia vaikuttaa hyvältä vedolta. Ilveksen voittoa voi myös harkita tasoituksella, sillä joukkue on näyttänyt kykenevänsä ratkaisemaan pelejä jo aikaisessa vaiheessa.

Lopputulosveikkaus: Ilves voittaa 5-2.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

269 Lukukerrat