Liiga pitkävetovihje: Ässät – Kärpät 20.9.2024

Kärkikamppailu Porissa

Perjantai-iltana Porin Isomäen Areenalla kohtaavat kaksi Liigan alkukauden vahvaa joukkuetta, kun Ässät isännöi Oulun Kärppiä. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden vahvasti: Ässät on voittanut molemmat ottelunsa varsinaisella peliajalla, kun taas Kärpät on napannut viisi pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelustaan. Tämä tarkoittaa, että toinen joukkueista kärsii perjantaina kauden ensimmäisen tappionsa.

Ässät pelasi keskiviikkona vakuuttavasti voittaen Pelicansin vieraskentällä 5–2. Sitä ennen patapaidat kaatoivat HPK:n kotonaan 2–0, joten joukkue on osoittanut vahvaa pelivirettä. Joukkueen tehokkuus ja puolustus ovat olleet alkukauden vahvuuksia, ja voitolla Kärpistä Ässillä on mahdollisuus nousta jopa sarjakärkeen.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Kärppien uudet hankinnat esillä

Kärpät on myös aloittanut kautensa hyvin. Joukkueen kausi alkoi jatkoaikavoitolla Sportista ja toisessa ottelussa se kaatoi Jukurit 3–2. Kärpät teki kesän siirtomarkkinoilla merkittäviä hankintoja hyökkäykseensä, kun Ouluun siirtyivät muun muassa AHL:sta Josh Melnick ja Austin Rueschhoff sekä Liigassa jo ennestään tutut Michal Kovarcik ja Patrik Virta. Nämä hankinnat ovat tuoneet kaivattua syvyyttä hyökkäyspeliin.

Vaikka Kärppien puolustuspää pysyi lähes muuttumattomana, hyökkäyksessä on tapahtunut muutoksia, jotka ovat tuottaneet tulosta alkukauden otteluissa. Joukkueen iskukykyä testataan kuitenkin perjantaina, sillä Ässät on ollut viime kaudesta kehittynyt erityisesti kotikentällään.

Pelaajien seuranta

Ässien hyökkäyksessä kannattaa seurata Peter Tiivolaa, joka kohtaa nyt entisen seuransa Kärpät. Kärppien puolelta seurannan kohteena ovat uudet hankinnat sekä maalivahti Joel Blomqvist, jonka otteet tolppien välissä ovat olleet tähän mennessä vakuuttavia.

Pelivihje

Ässien vahva kotivire ja Kärppien uudet hankinnat tekevät tästä ottelusta vaikeasti ennakoitavan. Ässien hyökkäys on ollut tehokasta ja puolustus tiivistä, joten kotivoitto on mahdollinen. Vedonlyöntivinkkinä otteluun isketään tasapeli varsinaisella peliajalla, sillä molemmat joukkueet ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia alkukauden peleissä.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

80 Lukukerrat