Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Ässät 18.9.2024

Liiga-kauden alkuvaiheessa Lahden Pelicans ja Porin Ässät kohtaavat Pelicansin kotiavauksessa Isku Areenalla. Molemmat joukkueet ovat saaneet kaudelle lupaavan alun, ja ottelusta odotetaan tasaväkistä.

Pelicans

Pelicans aloitti kautensa voittamalla JYP:in voittolaukauksilla lukemin 4-3. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja erityisesti nuori Rasmus Kumpulainen teki vaikutuksen nakuttamalla 2+1 tehot Liiga-debyytissään. Pelicans on myös pelannut CHL-otteluita, joissa se kaatoi tanskalaisen Sønderjysken, mutta hävisi Skellefteålle. Lahtelaisten hyökkäyksessä löytyy leveyttä, ja heidän ylivoimapelinsä on toiminut hyvin alkukaudella.

Pelicansin kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia, mutta suurin muutos on valmennuksessa, kun Juhamatti Yli-Junnila on noussut päävalmentajaksi Tommi Niemelän tilalle. Maalilla Pelicans luottaa Olof Lindbomiin, joka on ollut hyvässä vireessä, vaikka joukkueen maalivahtipeliä on kuvailtu vielä hieman epävarmaksi.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Ässät

Ässät aloitti kautensa vakuuttavalla 2-0-voitolla HPK:sta. Joukkue sai vahvistuksen maalivahtiosastolle, kun kokenut Joni Ortio liittyi joukkueeseen korvaamaan loukkaantuneen Niklas Rubinin. Ässien puolustus pelasi erinomaisesti kauden avauksessa, mutta hyökkäyspeli on vielä hakenut parasta virettään.

Mielenkiintoinen kohtaaminen on puolustajien välillä, kun Ässien Kasper Puutio kohtaa vanhan seuransa Pelicansin, ja Libor Zábranský Pelicansista entiset joukkuetoverinsa Ässissä.

Ottelun ennakointi

Ottelusta odotetaan tasaista kamppailua, jossa Pelicansin vahva hyökkäyspeli ja ylivoima kohtaavat Ässien tiiviin puolustuksen. Ässien maalivahtitilanne saattaa antaa Pelicansille etua, mutta Ortio on osoittanut olevansa luotettava viimeinen lukko jos vain pääsee mukaan jo aloittavaan kokoonpanoon tänään.

Pelivihje

Maalinteko on ollut molemmilla joukkueilla hyvällä tasolla, ja ottelussa voi odottaa paljon maaleja. Yli 5,5 maalin pelaaminen vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta tässä kohtaamisessa, jossa hyökkäyspeli nousee keskiöön.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

213 Lukukerrat