Liiga pitkävetovihje: Ilves – TPS 18.9.2024

Ilves aloittaa vihdoinkin Liigapelit

Ilves avaa Liiga-kautensa kotiottelulla TPS:ää vastaan Nokia Arenalla. Tähän mennessä tamperelaiset ovat pelanneet ainoastaan CHL-otteluita, joissa esitykset ovat olleet ailahtelevia. Ilves on kotonaan ollut vahva ja onnistunut kääntämään tiukkoja pelejä edukseen, mikä tuo joukkueelle itseluottamusta kauden ensimmäiseen Liiga-otteluun. Ilveksen valmentaja Tommi Niemelä tuo mukanaan uuden pelitavan, jonka toimivuutta seurataan tarkasti tässä ensimmäisessä kotimaan ottelussa.

TPS hakee tehokkuutta

TPS on jo ehtinyt pelata kolme Liiga-ottelua, mutta se ei ole hävinnyt vielä kertaakaan varsinaisella peliajalla. Joukkue voitti Tapparan voittolaukauskilpailussa ja hävisi niukasti jatkoajalla sekä Lukolle että Kiekko-Espoolle. TPS:n puolustus on toiminut hyvin, mutta hyökkäyspäässä on ollut haasteita. Erityisesti loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet joukkueen maalintekoa, mikä voi olla ratkaisevaa myös tätä ottelua ajatellen.

Nappaa 100€ ilmaisveto XLBetille:

Nappaa 100€ ilmaisveto!

Maalikarkeloita ei nähdä

Viime kaudella Ilves ja TPS kohtasivat neljä kertaa, ja voitot jakautuivat tasan. Tampereella molemmat ottelut venyivät jatkoajalle, mikä kertoo joukkueiden tasaisuudesta. Tänä vuonna he kohtasivat myös harjoituskaudella, jolloin Ilves voitti tiukan ottelun 2-1. Molempien joukkueiden puolustukset ovat olleet tiiviitä, ja vähämaalinen ottelu on todennäköinen myös tällä kertaa.

Pelivihje

Ottelusta on odotettavissa tasainen ja vähämaalinen. TPS:n hyökkäyspään ongelmat ja Ilveksen kotietu saattavat ratkaista ottelun isäntien hyväksi. Alle 5,5 maalia voi olla hyvä valinta vedonlyöntiin. Ilveksen voitto on harkinnan arvoinen, kun joukkue hakee vahvaa starttia kotimaan sarjassa.

25€ ilmaisveto uudelle sivustolle: 

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets tarjolla uusille pelaajille 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

 

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

214 Lukukerrat