Liiga pitkävetovihje: KooKoo – SaiPa 13.9.2024

Liigakauden toinen kierros tarjoaa Kaakkois-Suomen derbyä, kun KooKoo isännöi SaiPaa perjantaina Kouvolassa. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun vaihtelevilla avauskokemuksilla: KooKoo nappasi tiistaina tiukan 4-3-jatkoaikavoiton Lukosta, kun taas SaiPa taipui KalPalle maalein 2-3.

KooKoo: Hyökkäysvireessä

KooKoon kauden avaus Raumalla oli lupauksia herättävä, vaikka joukkue päästi kolmen maalin johdon lipsumaan. Kouvolalaiset hallitsivat erityisesti erikoistilannepelaamista ja onnistuivat iskemään kaksi ylivoimamaalia viidestä yrityksestä. Joukkueen tehokkaimpina pelaajina esiintyivät Riley Sawchuk (2+0) ja Radek Koblizek (0+2), jotka muodostavat vaarallisen hyökkäyskolmikon David Farrancen kanssa. KooKoo on tunnettu hyökkäyspelistään ja perjantain ottelussa kotijoukkue haluaa varmasti hyödyntää tehokkaasti SaiPan puolustuspään virheet.

KooKoon maalilla nähdään todennäköisesti Antoine Bibeau, joka torjui 28 kertaa Lukkoa vastaan ja pelasi vakuuttavan debyytin Liigassa.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

SaiPa: Kausi käyntiin vaikeasti

SaiPa puolestaan kärsi harmillisen tappion KalPaa vastaan, vaikka joukkue näytti ajoittain pirteältä. Otto Kivenmäki ja Janne Naukkarinen olivat SaiPan maalintekijöinä, mutta erityisesti ylivoimapelaaminen kaipaa vielä hiomista, sillä joukkue ei onnistunut hyödyntämään vähäisiä ylivoimamahdollisuuksiaan. Maalivahti Oskari Salminen torjui debyyttiottelussaan hyvin, mutta SaiPan puolustuksessa oli liikaa virheitä, jotka KalPa hyödynsi.

Loukkaantumistilanne rasittaa SaiPaa, sillä maalivahti Filip Lindberg ja puolustaja Saku Salminen ovat sivussa. Joukkueen on onnistuttava tiivistämään puolustustaan, jos se aikoo pysäyttää KooKoon tehokkaan hyökkäyksen.

Pelivihje

KooKoo lähtee otteluun suosikkina vahvemman hyökkäysarsenaalinsa ansiosta, ja kotietu tuo joukkueelle lisäetua. SaiPa voi haastaa, mutta KooKoon hyökkäysvire ja erikoistilannepelaaminen tekevät siitä vahvemman osapuolen. Vedonlyöntiin hyvä valinta on KooKoo -1,5, sillä joukkueella on potentiaalia napata voitto selvin numeroin.

Lopputulosveikkaus: KooKoo voittaa 4-2.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

150 Lukukerrat