Liiga pitkävetovihje: Kärpät – Jukurit 13.9.2024

Liigakausi 2024-2025 jatkuu perjantaina, kun Oulun Kärpät isännöi Mikkelin Jukureita. Molemmat joukkueet aloittivat kautensa voitokkaasti. Kärpät nappasi tiukan 3-2-jatkoaikavoiton Vaasassa Sportia vastaan, kun taas Jukurit jyräsi HPK:n vakuuttavasti 7-3 Mikkelissä.

Kärpät vahvana kotikentällään

Kärpät lähtee kauteen yhtenä mestarisuosikeista ja on tunnetusti vahva kotijoukkue. Kärppien hyökkäyspää on vahvistunut ja puolustus on laadukas, mikä teki viime kaudella heistä yhden Liigan parhaista joukkueista. Joukkueen uusi päävalmentaja Ville Mäntymaa on tuonut tuoreita tuulia Ouluun, ja pelaajamateriaali näyttää monipuoliselta. Erityisesti hyökkääjät Teemu Turunen ja Peter Tiivola ovat avainrooleissa Kärppien hyökkäyksessä.

Kärppien avauspelissä Sportia vastaan hyökkäyspelaaminen oli tehokasta, mutta erityisesti joukkueen puolustus näytti, että sillä on potentiaalia sulkea vastustajien hyökkäykset. Kotikentällä Kärpät pyrkii jatkamaan voittoputkeaan ja hallitsemaan peliä alusta asti.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Jukurit hakee suurta yllätystä

Jukurit koki kesällä merkittäviä muutoksia, mukaan lukien päävalmentajan vaihto. Uusi päävalmentaja Olli Tuomainen johdatti joukkueen vakuuttavaan voittoon HPK:ta vastaan. Jukureiden hyökkäyksessä loisti erityisesti Max Ellis, joka teki hattutempun debyyttiottelussaan. Myös Peter Abbandonato oli tehokas neljällä tehopisteellä (1+3).

Vaikka Jukurit näytti vaarallisuutensa kauden avauksessa, Kärpät on huomattavasti kovempi vastustaja kuin HPK, ja oululaiset ovat suuri ennakkosuosikki. Jukureiden puolustusta testataan nyt paljon kovemmin, ja vierasjoukkueella on edessään vaikea ilta Oulussa.

Pelivihje

Kärpät on selvä ennakkosuosikki ja heidän voittonsa vähintään kahdella maalilla (-1,5) on hyvä valinta. Jukurit osoitti hyökkäysvoimaansa HPK:ta vastaan, mutta Kärppien puolustus pitää tiukasti. Kärpät -1,5 on hyvä vaihtoehto vedonlyöntiin.

Lopputulosveikkaus: Kärpät voittaa 4-1.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

194 Lukukerrat