Tennis pitkävetovihje: David Goffin – Adrian Mannarino 29.8.2024 US Open

US Openin toisella kierroksella nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun belgialainen David Goffin kohtaa ranskalaisen Adrian Mannarinon. Goffin on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 78, kun taas Mannarino löytyy sijalta 42. Vaikka Goffin johtaa keskinäisiä kohtaamisia 5-3, on Mannarino voittanut kaksi viimeisintä kohtaamista ja lähtee otteluun hyvässä vireessä.

David Goffin

David Goffin on kokenut ja taitava pelaaja, joka on uransa aikana noussut maailmanlistalla parhaimmillaan kymmenen parhaan joukkoon. Hänet tunnetaan erityisesti erinomaisesta liikkumisestaan ja kyvystään lyödä tarkkoja ja monipuolisia lyöntejä. Vaikka Goffin ei ole tällä hetkellä uransa huipulla, hänen kokemus ja taidot tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Adrian Mannarino

Adrian Mannarino puolestaan on tunnettu vasenkätisyydestään ja ainutlaatuisesta pelityylistään, joka on vaikea vastustajille. Mannarino on hyvässä vireessä ja tulee otteluun kahden peräkkäisen voiton jälkeen Goffinista, mikä antaa hänelle varmasti itseluottamusta. Mannarinon kyky kontrolloida ottelun tempoa ja pelata erittäin tarkasti tekevät hänestä haastavan vastustajan Goffinille.

Ranskalainen ottaa niukan voiton

Vaikka Goffinilla on enemmän voittoja keskinäisistä kohtaamisista, Mannarino on osoittanut viime aikoina pystyvänsä haastamaan belgialaisen. Mannarino voi hyvinkin napata ottelusta voiton, varsinkin jos hän pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin kahdessa viimeisimmässä kohtaamisessa Goffinia vastaan. Tämä ottelu tarjoaa varmasti tiukan ja jännittävän taistelun kahden kokeneen pelaajan välillä.

Pelivihje: Adrian Mannarino 3.00

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

93 Lukukerrat