Tennis pitkävetovihje: Jan Choinski – Maxime Cressy 22.8.2024 US Open karsinta

US Openin karsintojen kolmannella kierroksessa kohtaavat Jan Choinski ja Maxime Cressy, kun panoksena on paikka turnauksen pääsarjassa. Tämä on pelaajien ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen, ja asetelmat lupaavat mielenkiintoisen ottelun.

Jan Choinski

Jan Choinski, 28-vuotias brittiläinen pelaaja on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 281. Choinski on tunnettu kovasta työmoraalistaan ja monipuolisesta pelistään, mutta hänen uransa ei ole vielä noussut sille tasolle, jota moni odotti hänen ollessaan vielä nuori urheilija. Choinski on kuitenkin vaarallinen vastustaja, erityisesti jos hän löytää parhaimman pelivireensä. Hänen ottelunsa karsinnoissa ovat olleet vaihtelevia, mutta hän on osoittanut kykyä voittaa tiukkoja otteluita.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Maxime Cressy

Maxime Cressy, 27-vuotias amerikkalainen pelaaja on sijoitettu ATP-rankingissa sijalle 162. Cressy on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään, erityisesti hänen vahvasta syötöstään ja rohkeasta verkkopelistä. Hän on kokenut pelaaja, joka on pelannut useita merkittäviä otteluita urallaan, ja hänen kokemuksensa antaa hänelle selkeän edun tässä kohtaamisessa. Cressy osaa käyttää fyysisiä ominaisuuksiaan tehokkaasti ja on erityisen vaarallinen nopeilla alustoilla, kuten US Openin kentillä.

Amerikkalainen jatkaa pääsarjaan

Kokenut Cressy lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Hänen voimakas syöttönsä ja aktiivinen pelityylinsä tekevät hänestä vaikeasti lyötävän, ja on todennäköistä, että hän vie ottelun nimiinsä varmistaen paikan pääsarjassa. Choinskin on suoriuduttava täydellisesti, mikäli hän haluaa horjuttaa Cressyä ja yllättää tämän tärkeässä ottelussa.

Pelivihje: Maxime Cressy 1.55

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

115 Lukukerrat