Tennis pitkävetovihje: Harold Mayot – Lucas Pouille 21.8.2024 US Open karsinta

Harold Mayot ja Lucas Pouille kohtaavat 21. elokuuta 2024 US Openin karsintojen toisella kierroksella, ja ottelu lupaa olla jännittävä.

Harold Mayot

Harold Mayot, nuori ranskalainen lupaus on saavuttanut ATP-rankingissa sijan 112. Mayot on tunnettu monipuolisesta pelistään ja nopeasta kehityksestään, mikä on nostanut hänet lähelle ATP-kiertueen kärkeä. Hänellä on tarkka ja varma lyöntipeli, joka tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Lucas Pouille

Lucas Pouille, entinen maailman top-10-pelaaja, on kokenut konkari, joka on ollut pitkään poissa huipulta loukkaantumisten vuoksi, mutta hän on viime aikoina palannut vahvemmaksi haastajaksi. Pouille on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 151, mutta hänen kokemuksensa ja kykynsä suurissa otteluissa tekevät hänestä edelleen kovan haasteen kenelle tahansa. Pouillella on vahva syöttö ja hyökkäävä pelityyli, joka on ollut tehokas aiemmissa kohtaamisissa Mayotia vastaan.

Pouille jatkaa eteenpäin

Tänä vuonna pelaajat ovat kohdanneet kolmesti, ja Pouille on voittanut näistä otteluista kaksi. Tämä antaa hänelle psykologisen edun ja tekee hänestä ottelun ennakkosuosikin. Ottelu on tärkeä molemmille pelaajille, sillä pääsy US Openin pääsarjaan on panoksena. Odotettavissa on tiukka ja kiihkeä kamppailu.

Pelivihje: Lucas Pouille 1.85

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

96 Lukukerrat