Tennis pitkävetovihje: Jordan Thompson – Jack Draper 7.8.2024 Montreal ATP

Montrealin ATP-turnauksessa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Australian Jordan Thompson kohtaa brittiläisen Jack Draperin. Tämä on pelaajien ensimmäinen kohtaaminen, ja molemmat ovat sijoittuneet lähelle toisiaan ATP-rankingissa: Thompson on 30. ja Draper 28.

Jordan Thompson

Jordan Thompson on tunnettu sitkeydestään ja hyvistä puolustustaitoisaan. Hänen vahvuutensa kentällä ovat hyviä syöttöjä ja kestävyys, mikä tekee hänestä vaikean vastustajan erityisesti pitkissä palloralleissa. Thompsonilla on taito hyödyntää vastustajien virheitä ja pelata itsevarmasti tärkeillä hetkillä.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Jack Draper

Jack Draper on nouseva tähti, jonka pelissä yhdistyvät voimakkaat syötöt ja agressiivinen peli. Hänellä on nuoruuden intohimo ja kyky painostaa vastustajaa tehokkaasti. Draperin nopeus ja vahvat lyönnit ovat olleet avainasemassa hänen menestyksessään.

Australialainen voi kaivaa voiton

Vaikka Draper on hieman edellä rankingissa, Thompsonilla on mahdollisuus yllättää. Pelaajien tasoero on marginaalinen, ja Thompsonin puolustuspeli ja kestävyys voivat hyvin riittää häiritsemään Draperin rytmiä. Tämä ottelu lupaa olla tiukka ja täynnä jännitystä.

Pelivihje: Jordan Thompson 3.20

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

124 Lukukerrat