WTA tennis pitkävetovihjeet 22/6/2021

Naisten tenniksessä pelataan iltapäivällä ottelu jonka kertoimet ovat pielessä

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa Eastbournen WTA-turnauksen ottelussa on altavastaajan kertoimet nousseet markkinoilla liian suuriksi, kun suuret massat katsovat vain pienen otannan pelikuntoa.

Martic P. – Bencic B.

Vastakkain asettuvat kroatialainen Petra Martic (29.) ja sveitsiläinen Belinda Bencic (11.). Ennakolta tiedetään että sveitsiläinen on ottelun hentoinen ennakkosuosikki, mutta kertoimet ovat painuneet todella alas. Viime kuukausien ajalta Bencic on vertailussa parempi, mutta Martic on todella monipuolinen sekä laadukas pelaaja ja näytöt ovat myös kovia pidemmällä aikavälillä.

Pelaajat kohtasivat toisensa viikko takaperin Berliinin turnauksessa ja tällöin Bencic oli vahvempi suoraan kahdessa erässä. Se ei kuitenkaan vielä kerro ottelun kulusta juurikaan, sillä lopputulos olisi yhtä hyvin voinut olla sama toisinpäin. Martic onnistui pelastamaan 4/6 murtopalloa ja Bencic 5/5, joka vaikutti ottelun lopputulokseen. Murtomahdollisuuksia oli lähes identtinen määrä, mutta Bencic onnistui paremmin paineen alla. Tänään on kuitenkin uusi ottelu ja Marticilla on revanssin mahdollisuus.

Tennis vetovihjeet 22.6.20214

Kohde: Martic P. – Bencic B.
vihje: Martic P.
Kerroin:
2.70

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.