Voita VIP matka Florida Panthers – Winnipeg Jets otteluun Helsinkiin!

Osallistu ilmaiseen veikkauskisaan ja voita kahden hengen VIP-ilta Helsingissä 1.11. pelattavaan NHL-otteluun Florida Panthers – Winnipeg Jets.

Veikkaa NordicBetin sivuilla
Leo Komarovin maalimäärä NY Islandersin 9 ensimmäisen NHL-ottelun aikana ja lisää yhteydenottoa varten NordicBetille rekisteröimäsi sähköpostiosoite. Tasatilanteen ratkaisemiseksi veikkaa myös Komarovin syöttöpisteiden ja jäähyminuuttien määrä.

OSALLISTU VEIKKAUSKISAAN


Komarov antoi myös omat kommentit, joiden perusteella voit hieman pohjustaa omia veikkauksiasi.

– Se onkin hyvä kysymys, Komarov naurahtaa.

– Ehkä mun kannattaa olla tästä ihan hiljaa… Tai no, toivottavasti muutama tulee!

Long Islandilta asunnon löytänyt Komarov sanoo, ettei joukkueen sisäisiä rooleja ole vielä ”hirveän paljon” käyty läpi.

– Mutta kärkikentät meillä on niin hyviä, että aika puolustava rooli varmaan on luvassa. Ja sitä varten mut tänne ”sainattiin”, eikä itsellä ole erityisen suureen hyökkäysrooliin tarvettakaan. Puolustuspäässä ainakin on peliaikaa luvassa.

OSALLISTU VEIKKAUSKISAAN


NordicBetillä on mahdollista lyödä myös vetoa siitä, montako maalia Komarov tekee 11 ensimmäisessä pelissä eli lokakuun aikana. Kerroinanalyytikotkin ovat mitä ilmeisimmin sitä mieltä, että mikään maaliseppo ei Komarov tule olemaan, sillä mikäli Leksa pamauttaa 11 pelissä enemmän kuin yhden maalin, saat rahasi takaisin peräti 4-kertaisesti. Kohteen löydät NordicBetin #LoveTheBet-osiosta.