Vetovihjeet: US Open tennis

Mobilebet – paras vedonlyöntibonus

✔️ 400% bonus
✔️ Loistava kohdevalikoima
✔️ Mobiiliystävällinen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Yksi vuoden suurimmista tennisturnaukista käynnistyy

US Open -turnauksen ensimmäiset ottelut alkavat tänään 31.8 ja otteluiden joukosta löytyy useampikin pelattava kohde, jotka löytyvät listattuna artikkelin lopusta. Turnauksessa on mukana myös suomalaista väriä, kun Emil Ruusuvuori aloittaa turnauksensa keskiviikkona 2.9 klo 18:00 kun vastaan asettuu Slovenialainen Aljaz Bedene (ranking 61).

Paras pelikohteista on ehdottomasti Jack Sock – Pablo Cuevas. Pelaajat ovat paljolti toistensa vastakohdat ja varsinkin Sock on pelaajista parempi kovalla alustalla. Cuevas puolestaan on mainio pelaaja massakentällä, mutta monipuolisen pelityylin takia soveltuu myös hyvin kovallekin alustalle. Sockin kovan kentän esiintyminen on yliarvostettu markkinoilla ja Cuevas on laskettu aika suureksi altavastaajaksi, vaikka ottelun realistinen todennäkösyys on lähellä 50/50. Osansa myös tekee varmasti se, että Cuevas ei ole pelannut tauon jälkeen kuin yhden ottelun, josta siitäkin tuli tilille tappio.

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa aikaisemmin kaksi kertaa. Edellinen kohtaaminen pelattiin viime vuoden US Open -turnauksessa, jossa Cuevas oli vahvempi eräluvuin 3-0. Lähes vastaavat lähtökohdat ja tuolloin Cuevas oli markkinoilla suuri suosikki. Tilanne ei oikeasti ole juurikaan muuttunut, joten sen takia Uruguayn Cuevas on loistava pelivalinta.

Katso urheiluviihteen uunituore opas aihesita vedonlyönti & bonukset!

Lunasta 5€ ilmaisveto ILMAN TALLETUSTA

Tennis veikkausvihjeet 31.8.2020

Kohde: Travaglia S. – Thompson J.
vihje: Thompson J.
Kerroin:
 1,53

Kohde: Sock J. – Cuevas P.
vihje: Cuevas P.
Kerroin:
2,30

Kohde: Mannarino A. – Sonego L.
vihje: Mannarino A.
Kerroin:
 1,53

Katso myös edelliset pitkäveto vihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.