Vetovihje: Cincinnati ATP tennis

Mobilebet – paras vedonlyöntibonus

✔️ 400% bonus
✔️ Loistava kohdevalikoima
✔️ Mobiiliystävällinen
✔️Loistava netticasino

Välieräottelussa vastakkain asettuu Stefanos Tsitsipas ja Milos Raonic

Kreikkalainen Stefanos Tsitsipas on ATP ranking listalla sijalla #6. Päivän vastustaja Milos Raonic on maailman rankingin sijalla #30. Pelaajien suurin ero nousee esiin monipuolisuudessa, jossa Kanadalainen Raonic jää pahasti jälkeen. Suurikokoisen kanadalaisen melkeinpä ainoa tehokas ase on syöttö, jonka turvin pelaaja pärjää loistavasti kovan alustan peleissä.

Stefanos Tsitsipas tunnetaan todella monipuolisena pelaajana, eikä hänelle tuota ongelmia haastaa maailman parhaita pelaajia millä tahansa alustalla. Kreikkalaisen monipuolinen pelitapa ja loistavan tehokkaat peruslyönnit tuottavat Raonicille ongelmia tämän päivän kohtaamisessa. Jos Raonic ei löydä syöttöään heti ensimmäisessä erässä, on se siltä osin taputeltu. Ottelusta on odotettavissa todella tiukka, mikäli vain Raonicin syöttöpeli on normaalilla tasolla.

Tsitsipas näytti jo turnauksessa, että pelkällä syötöllä ei pärjää ja voitti John Isnerin lukemin 2-0. Isner on tunnettu mielettömästä syötöstään, joten siltä osin tämän päivän vastustaja ei tuo peliin mitään mille Tsitsipas ei löytäisi lääkettä.

Markkinat tarjoavat Tsitsipasin voitolle mainion 1.58 kertoimen ja se on marginaalinen ylikerroin, joten päivän peleihin saadaan raikas tuulahdus kreikkaa!

Katso urheiluviihteen uunituore opas aihesita vedonlyönti & bonukset!

Lunasta 5€ ilmaisveto ILMAN TALLETUSTA

Tennis veikkausvihjeet 28.8.2020

Kohde: Tsitsipas S. – Raonic M.
vihje: Tsitsipas S. (64%)
Kerroin:
 1,58


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.