Vetovihje: Philadelphia Flyers – NY Islanders

Mobilebet – paras vedonlyöntibonus

✔️ 400% bonus
✔️ Loistava kohdevalikoima
✔️ Mobiiliystävällinen
✔️Loistava netticasino
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Aliarvostettu Islanders on ehdoton pelivalinta

NY Islanders on tuntunut jo useamman kauden ajan olleen yksi aliarvostetuista joukkueista, eikä tähän vieläkään saada muutosta vaikka joukkue kumosi Washington Capitalsin haaveet Stanley Cupista.

Philadelphia Flyers on myös esiintynyt tauon jälkeen enemmän kuin edukseen, mutta tästä on kiittäminen joukkueen kärkiketjuja. Ilman näitä tulokset olisivat olleet täysin erilaiset, sillä joukkueen vahvuus ei todellakaan piile syvyydessä. Maalivahti Carter Hart pelaa uskomatonta ”kevättä” ja pitää joukkueensa mukana pudotuspeleissä. Flyersin kapea rosteri ei riitä millään keräämään neljää voittoa Islanderia vastaan.

NY Islanders on näytti hampaansa Capitalsia vastaan, eikä esimerkiksi Alex Ovechkin ollut juurikaan pahanteossa. Saarelaisten materiaali sopii hyvin Barry Trotzin kaltaiselle valmentajalle ja myös joukkueen pelitapa on iskostunut nyt viimeisiin uomiinsa. Leveältä rintamalta toimittava Islanders on ottelusarjan ehdoton suosikki ja myös jokaiseen otteluun lähtiessä suunnilleen 57% voittajasuosikki.

Markkinat aliarvostavat NY Islandersin ja tästä syystä saadaan mainio peli-idea. NY Islandersin voitto sisältäen jatkoajan tarjoaa 1.97 kertoimen, joka on loistava ylikerroin

Katso urheiluviihteen uunituore opas aihesita vedonlyönti & bonukset!

Lue viikon parhaat peliraha tarjoukset!

NHL veikkausvihjeet 25.8.2020

Kohde: Philadelphia Flyers – NY Islanders
Vihje: NY Islanders (57%)
Kerroin:
 1,97


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.