URHEILUVIIHDE

Parhaat veikkausvihjeet ja bonustarjoukset

Vetovihje: Philadelphia Flyers – NY Islanders

Mobilebet – paras vedonlyöntibonus

✔️ 400% bonus
✔️ Loistava kohdevalikoima
✔️ Mobiiliystävällinen
✔️Loistava netticasino

Islanders on vieläkin markkinoilla aliarvostettu

Kuten ottelusarjan avausottelun pelivihjeessäkin todettiin, on NY Islanders aliarvostettu markkinoilla, eikä tähän ole tullut suurempia muutoksia. Nyt lopullisen voiton kerroin 1.97 on edelleen sama, eikä lähelläkään oikeata arviota, ja varsinkin kun edellisen pelin tapahtumat nostivat joukkueen voittotodennäköisyyttä entisestään.

Philadelphia Flyers pelasi kohtalaisen ottelun sarjan ensimmäisessä kohtaamisessa, mutta se ei tällä hetkellä riitä NY Islandersia vastaan. Pelaamisen on oltava vähintään erinomaista jos voitosta tahdotaan taistella. Edes tulikuuma maalivahti Carter Hart ei onnistunut pysäyttämään saarelaisten vyöryä.

NY Islanders on on uskomattomassa vireessä. Kaksi edellistä ottelua ovat kestäneet yhteensä 120min, eikä tässä ajassa joukkueen verkkoon olla saatu kiekkoa kertaakaan. Loistovireeseen päässyt Semyon Varlamov on pelannut kaksi nollapeliä peräkkäin ja tästä voidaan myös kiittää mahtavaa viisikkopeliä.

NY Islandersin aliarvostuksen takia lopullisen voiton kerroin on mainio pelivalinta ja tällä lähdetään jahtaamaan iltapelin tuottoa!

Katso urheiluviihteen uunituore opas aihesita vedonlyönti & bonukset!

Lue viikon parhaat peliraha tarjoukset!

NHL veikkausvihjeet 26.8.2020

Kohde: Philadelphia Flyers – NY Islanders
Vihje: NY Islanders (59%)
Kerroin:
 1,97


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.