Veikkaa millä viikolla alkaa KooKoon tyhjennysmyynti

Arvio: KooKoon tyhjennysmyynti alkaa ensi viikolla

TÄSTÄ VEIKKAAMAAN

Kouvolan KooKoon kausi jääkiekkoliigassa on päättymässä neljännen kerran peräkkäin ennen pudotuspelejä. Runkosarjaa on toki pelaamatta vielä viimeinen kolmannes, mutta joukkue on tällä hetkellä sijalla 14, ja eroa säälipleijariviivaan on jo 12 pistettä.

Vetoyhtiö NordicBet arvioi, että Kouvolassa alkaa viimeistään ensi viikolla fraasi nimeltä ”talouden tervehdyttäminen ensi kautta varten” eli joukkueen kärkimiesten siirtyminen muihin liigaseuroihin. Vähintäänkin yksi nimi kuusikosta Malte Strömwall, Juha-Pekka Haataja, Miikka Pitkänen, Anrei Hakulinen, Alexander Bonsaksen, Toni Kähkönen lähtenee muihin maisemiin. Erityisesti maalipörssin kärkinimi Strömwall taatusti kiinnostaa useampaakin seuraa.

Ennen ensi viikkoa KooKoolla on kuitenkin kaksi kriittisen tärkeää ottelua, kun 13 pistettä korkeammalla majaileva Vaasan Sport vierailee Kouvolassa sekä perjantaina että lauantaina. Näistä otteluista kuusi pistettä, ja KooKoo taistelisi vielä ainakin teoriassa paikasta pudotuspeliauringossa. Mikäli veikkaaja uskoo, että KooKoon pyyhe ei lennä kehään lainkaan tai vasta viimeisillä hetkillä ennen siirtorajan umpeutumista helmikuun puolivälissä, saa panoksen takaisin peräti kymmenkertaisesti.

Kertoimet: Millä viikolla joku seuraavista pelaajista siirtyy pois KooKoosta: Strömwall, Haataja, Pitkänen, Hakulinen, Bonsaksen, Kähkönen?

Vko 3: 2.10 

Vko 4: 1.90

Vko 5: 2.75

Vko 6: 5.00

Vko 7: 7.00

Myöhemmin tai kukaan ei siirry: 10.00

TÄSTÄ VEIKKAAMAAN