Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens pitkävetovihjeet 23/6/2021

Nähdäänkö Vegasissa samanlainen maali-iloittelu mitä Lightning näytti viime yönä?

Tampa Bay Lightning paukutti viime yönä kahdeksan maalia NY Islandersin verkkoon ja näytti samalla ennakkosuosikin aseman syntyvän oikeista syistä. Pystyykö Vegas Golden Knights samaan temppuun vai jatkaako Canadiens ritarien laittamista ahtaalle?

Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens

Joukkueiden välinen ottelusarja alkoi oletetusti Vegasin voitolla, jonka jälkeen Canadiens taisteli tiensä voittoon seuraavissa kahdessa ottelussa. Neljäs kohtaaminen oli odotusarvojen mukaan hyvin tasainen, mutta kultaiset ritarit tulivat kolmannen erän puolivälissä tasatilanteeseen ja heti jatkoajan alussa voittoon kiinni. Canadiensille tämä neljännen ottelun tappio oli todella karvas, kun taas Vegas sai varmasti mielettömän boostin koko joukkueelle.

Vegas vaihtoi neljänteen otteluun maalille Lehnerin, joten täyttä varmuutta ei ole kotijoukkueen aloittavasta maalivahdista, mutta Canadiensin tolppien välissä aloittaa 100 prosentin varmuudella loistavan kevään pelannut Carey Price. Ottelun panokset ovat suuret, mutta en usko että enää jäädään jarruttelemaan ainakaan Vegasin puolesta. Ritarit ovat nyt valmiita näyttämään että paikka Stanley Cup finaalissa kuuluu heille.

Peleihin otetaan mukaan maalimäärä veto maltillisilla lukemilla ja odotetaan ottelussa syntyvän totuttua enemmän maaleja.

NHL vetovihjeet 23.6.20214

Kohde: Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens
vihje: Maalit yli 4.5
Kerroin:
1.68

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.