URHEILUVIIHDE

Parhaat veikkausvihjeet ja bonustarjoukset

Vedonlyöntivihjeet MM-kisat: USA – Saksa

Pronssiottelussa vastakkain pelaavat USA ja Saksa

Suomen aikaa klo 15:15 alkaa mielenkiintoinen pronssiottelu, kun Saksa yrittää taistella mitalista. Joukkueet kohtasivat toisensa jo kerran aiemmin turnauksessa, jolloin USA oli vahvempi lukemin 2-0.

USA – Saksa

USA:n turnaus oli onnistunut aina eiliseen otteluun Kanadaa vastaan. Joukkue onnistui turnauksessa jopa voittamaan Kanadan jo lukemin 5-1, mutta eilen ei aivan rahkeet riittäneet finaalipaikkaan asti. Saksan tilanne on melko identtinen, sillä eilistä ottelua lukuun ottamatta turnaus meni täydellisesti. Saksalle paikka pronssiottelussakin on jo pieni voitto.

Joukkueiden laatu on eri tasolla, mutta pronssiottelun motivaatio voi olla silti USA:lla pielessä. Kun joukkueet kohtasivat turnauksessa aiemmin, USA oli ottelussa vahvempi lukemin 2-0, mutta tilastojen valossa Saksa hallitsi ottelua. Tämä antaa varmasti paljon uskoa päivän otteluun ja Saksalle pronssikin olisi valtava asia.

Markkinoilla USA on selvä ennakkosuosikki, mutta motivaation puute voi muuttaa voimasuhteita paljonkin. Pelivihjeessä lähdetäänkin Saksan mukaan, josta löytyy paljon taitoa ratkaista otteluita.

Ennen matsia löydät kaikki parhaat kasinot yhdeltä sivustolta!

MM-kisat vetovihjeet 6.6.20214

Kohde: USA – Saksa
vihje: Saksa ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
3.00

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.