URHEILUVIIHDE

Parhaat veikkausvihjeet ja bonustarjoukset

Vedonlyöntivihjeet MM-kisat: Suomi – Kanada

Vuosi 2019 on vahvasti kaikkien mielessä mutta vielä vaaditaan yksi voitto

Leijonat ovat edenneet turnauksessa aina finaaliin asti ja jokainen suomalainen voi jo maistaa kultamitalin suussaan. Suomen turnaus on mennyt aivan loistavasti ja pelaaminen on sujunut suunnitelman mukaan. Riittääkö se silti mestaruuteen?

Suomi – Kanada

Suomi on pelannut Kanadaa vastaan jo kerran turnauksen aikana ja se päättyi voittolaukauksissa suomelle lukemin 3-2. Ottelu oli todella tiukka tilastojen ja maalien valossa, mutta Leijonien sisu kantoi pidemmän korren. Kanada onnistui eilen voittamaan USA:n lukemin 4-2 ja tällä ottelulla joukkue varmisti paikan finaalissa. Suomi puolestaan voitti Saksan tiukassa ottelussa lukemin 2-1.

Kanadan joukkueessa on paljon maalintekovoimaa ja paperilla se näyttää paremmalta kuin Suomen joukkue. Joukkueena pelaamisessa sekä viisikkopelissä Leijonat ovat kuitenkin askeleen edellä ja maalivahtipeli on samalla viivalla molemmilla joukkueilla.

Odotettavissa on tarkkaa pelaamista ja vähän maaleja, kuten Suomen peleissä on tämän vuoden turnauksessa ollut tapana. Avausmaalin merkitys nousee ottelussa suureksi, sillä maaleja odotetaan syntyvän vain muutama.

Markkinoilla ottelu on lähes 50/50, mutta Leijonien valmiimpi paketti antaa pienen suosikin edun finaaliotteluun. Pelivihje löytyykin Leijonien lopullisesta voitosta.

MM-kisat vetovihjeet 6.6.20214

Kohde: Suomi – Kanada
vihje: Suomi ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.93

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.