Vedonlyöntivihjeet KHL: Neftehimik Nizhnekamsk – Spartak Moskova

Spartak Moskovan kertoimissa nojataan liikaa kuntopuntarin näkymiin

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain alempaan keskikastiin kuuluva Neftehimik Nizhnekamsk sekä ylempään keskikastiin kuuluva Spartak Moskova. Moskovan kuntopuntari ei näytä hyvältä ja sen perusteella vedetään liikaa askelmerkkejä.

parhaat kasinot

Neftehimik Nizhnekamsk on itäisen konferenssin 7. sijalla kahdeksan pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde näyttää neutraalia 20:20, mutta vastustajiin nähden se voisi olla hieman parempikin. Joukkue on melko lailla pelannut odotetun huonosti, mutta silti onnistunut keräämään pisteitä vieläkin huonommilta joukkueilta. Pudotuspelipaikka tulee kuitenkin jäämään tänä vuonna haaveeksi, sillä itäisestä konferenssista löytyy paljon parempia keskikastin joukkueita.

Spartak Moskovassa on paljon laatua, mutta sarjataulukon viides sija kymmenellä pisteellä ei aivan täysin julista sitä faktaa. Joukkueen maalisuhde näyttää myös neutraalia 21:19, joka on marginaalisesti parempi kuin päivän vastustajalla. Spartak Moskova ei ole onnistunut voittamaan vielä tällä kaudella kertaakaan ylempään kastiin kuuluvia joukkueita, mutta huonommilta ollaan kerätty varmasti pisteet talteen. Tänään pitäisi myös olla päivä kun helpot pisteet otetaan varmuudella plakkariin.

 

KHL vetovihjeet 24.9.2021

Kohde: Neftehimik Nizhnekamsk – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.80

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.