Vedonlyöntivihjeet KHL: Neftehimik Nizhnekamsk – Admiral Vladivostok

Väärässä sarjassa pelaava Admiral Vladivostokilla on harvinainen tilaisuus voida saada pisteitä

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain alempaan keskikastiin kuuluva Neftehimik Nizhnekamsk sekä aivan väärässä sarjassa pelaava Admiral Vladivostok. Vierasjoukkueen profiili tällä kaudella on tarjoilla vastustajille pisteitä.

parhaat kasinot

Neftehimik Nizhnekamsk on itäisen konferenssin 7. sijalla yhdeksän pisteen turvin ja maalisuhde näyttää neutraalia 22:23. Joukkue on onnistunut jopa hieman odotettua paremmin ainakin vielä toistaiseksi, mutta playoff paikka taitaa olla kuitenkin liikaa vaadittu. Edellisistä kuudesta ottelusta on näyttää vain yhtä voittoa, joka sekin tuli HK Vitjazia vastaan eikä sinällään ole mikään suurempi meriitti. Joukkue ei ole pystynyt voittamaan parempia joukkueita lainkaan, vaan pisteet on kerätty alakastin joukkueilta.

Admiral Vladistok on saman konferenssin sijalla 10. maalisuhteella 19:37. Varsinkin päästettyjen maalien määrä kymmeneen pelattuun otteluun on paljon. Kymmenestä ottelusta Admiral on onnistunut voittamaan vain yhden, mutta tasatilanteessa ollaan menty jatkoajalle jo yhteensä neljä kertaa ja kolme kertaa näistä yläkastin joukkueita vastaan.

Admiral Vladivostok on suoraan sanottuna paska joukkue, mutta ei niin epätoivoinen kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Ei ainakaan Neftehimik Nizhnekamskia vastaan. Peleihin saadankin mukaan päivän toinen mega kerroin, kun Admiral hakee vieraskentältä voiton jo varsinaisella peliajalla!

 

KHL vetovihjeet 26.9.2021

Kohde: Neftehimik Nizhnekamsk – Admiral Vladivostok
vihje: Admiral Vladivostok
Kerroin:
3.80

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.