Vedonlyöntivihjeet ATP tennis: Hurkacz – Murray

Hiljalleen pelivirettään löytävä Murray on ottelun altavastaaja markkinoilla

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa vastakkain ovat puolalainen maailman ranking 13. Hubert Hurkacz sekä tenniskenttien legendaarinen veteraani Andy Murray, joka on alkanut saamaan kaksinpelissä hyviä onnistumisia.

parhaat kasinot

Puolalainen antoi loistavia näyttöjä Wimbledonissa kesällä ja voitti suuria nimiä kuten, Medvedevin sekä Federerin. Tästä eteenpäin pelit ovat kuitenkin jatkuneet hieman epätasaisesti ja paras terä pelistä on puuttunut. Maailman TOP20 mahtuva pelaaja voitti myös keväällä tänä vuonna Miamin ATP -turnauksen ja onnistui sielläkin voittamaan isompiakin nimiä. Näiden perusteella markkinoilla vedetään ehkä hieman liikaa johtopäätöksiä nykyvireestä.

Tenniskenttien yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista, Andy Murray on toipunut lonkkaleikkauksesta ja alkaa peli peliltä näyttämään paremmalta. Paluu kaksinpeliin ei ole missään kohtaa ollut varmaa, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää kuitenkin hyvältä. Murray on yksi laadukkaimmista pelaajista koko lajin historiassa, mutta pelivireen etsiminen voi viedä hyvinkin paljon aikaa.

Pelaajat kohtasivat toisensa viime kuussa, jolloin puolalainen oli vahvempi suoraan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä ratkaistiin tiebreikissä ja toisessa erässä Murray hävisi yhden ratkaisevan syöttövuoron. Ottelu oli kuitenkin tiukka ja Murrayn kunto paranee koko ajan, joten 2.25 kerroin tuntuu liian suurelta legendaarisen pelaajan voitosta. Varsinkin kun ottelu pelataan kovalla kentällä, jolloin pallorallit ovat lyhyempiä ja Murray pystyy hyvin painamaan koko ottelun täydellä teholla.

 

Tennis vetovihjeet 24.9.2021

Kohde: Hurkacz H. – Murray A.
vihje: Murray A.
Kerroin:
2.25

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.