Vedonlyöjät tekivät ison tilin Laineen hattutempulla – ”Helvetin kallis ilta yhtiölle”

Patrik Laine teki sen taas kerran torstaina: Tamperelainen näytti Helsingissä, että Winnipegin (yhä nuori) mies on isojen pelien mies. Alkukauden suvantovaihe oli Hartwall Arenan torstai-illassa kuin kaukainen muisto ”Paten” tykittäessä hattutempun Floridan verkkoon ja saaden hattuja jäälle heitelleen yleisön osoittamaan seisaaltaan suosiotaan.

VEDONLYÖJILLE ISOJA VOITTOJA PIENILLÄ PANOKSILLA

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet oli tehtaillut torstain ja perjantain peleihin ison nipun Lainetta ja Aleksandr Barkovia koskevia erikoiskohteita. Laine vitsaili Iltalehdessä jo ennen peliä, että hän ja ”Sasha” olivat pohtineet ison tilinteon mahdollisuutta vaikkapa keskinäistä tappelua koskevalla vedolla. Hanskoja kaverukset eivät toki pudottaneet, mutta siitä huolimatta Laineen torstai kävi ruotsalaisyhtiö NordicBetille todella kalliiksi.

Laine nimittäin tuotti kasapäin rahaa esimerkiksi niille veikkaajille, jotka olivat tarttuneet tähän yhdistelmävetoon:

– Laine tekee enemmän pisteitä kuin Barkov (Kyllä, 3 vs 1)

– Laine laukoo kohti maalia vähintään kuusi kertaa (Kyllä, 7)

– Laineen maila hajoaa torstaina tai perjantaina (Kyllä, torstaina kolmannessa erässä)

Tamperelaisen työvälineen annettua periksi kolmannessa erässä ylivoiman aikana saivat kohteen vetolapuilleen napanneet asiakkaamme aihetta juhlaan.

Kerroin yllä olevalle triplalle oli peräti 105.00, joten vaikkapa 10 euroa satsanneet kuittasivat myöhään torstai-iltana tililleen 1050 euroa! Kokonaisuudessaan triplasta maksettiin asiakkaille voittoja ulos 63 978,72 €.

– Suoraan sanottuna ristiriitainen fiilis. Tuli helvetin kallis ilta yhtiölle, mutta toisaalta suomalaisen jääkiekon ystävänä eipä tuon hienompaa showta olisi voinut olla, naurahtaa Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Saapa nähdä mihin Hattrick Laine pystyy perjantain ”uusintaottelussa”? Erikoisvetokohteet Laineesta ja Barkovista löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Avaa sinäkin pelitili NordicBetille ja laita vedot sisään! Alla olevasta painikkeesta voit samalla tarttua myös tarjoukseen, joka on voimassa vain tämän päivän!

AVAA TILI

Lähde: Betsson Group blogi.


Jatkuuko Laineen ilotulitus toisessa ottelussa? Jokaisesta suomalaisen pelaajan tekemästä maalista saat 20€ ilmaisvedon. Voit lunastaa tarjouksen alla olevasta napista.

AVAA TILI