US Open vedonlyöntivihjeet: Watson – Juvan

Huonoon pelivireeseen ajautunutta Slovenialaista suositaan liikaa

Suomen aikaa klo 20:00 alkavassa US Openin ensimmäisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat iso-britannialainen Heather Watson (64.) ja slovenialainen Kaja Juvan (109.)

Heather Watson on näyttänyt osaamistaan WTA -turnauksissa ja onnistunut voittamaan maailman parhaimmistoa. Nyt kuitenkin iso-britannialainen on hieman huonommassa notkossa pelillisesti, mutta ei niin syvällä etteikö sieltä vielä olisi helppoa nousta ylös isommassa turnauksessa, kuten US Openissa.

Slovenialainen Kaja Juvan on pelannut yhden ottelun kovalla kentällä ja tästä jäi käteen melko kitkerä tappio lukemin 2-0. Heinäkuun aikana pelaaja on pelannut yhteensä neljä ottelua, joista kolme on pelattu aivan kuun alussa massakentällä ja näistäkään ei mitään positiivista ole jäänyt käteen. Toukokuun puolivälin jälkeen slovenialainen on pelannut kymmenen ottelua ja näistä on näyttää vain kolmea voittoa.

Markkinat suosivat slovenialaista täysin turhaan ja Heather Watsonin pitäisi olla ottelun ennakkosuosikki, joten panokset voidaan asettaa iso-britannialaisen voitolle.

Tennis vetovihjeet 30.8.2021

Kohde: Watson H. – Juvan K.
vihje: Watson H.
Kerroin:
2.45

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.