US Open vedonlyöntivihjeet: Marjchrzak – Ruusuvuori

Emil Ruusuvuoren matka US Openissa pitäisi alkaa voitokkaasti

Suomen aikaan maanantaina myöhään illalla klo 23:00 alkavassa ottelussa Suomen tennislupaus Emil Ruusuvuori kohtaa puolalaisen Kamil Majchrzakin. Ennakkoasetelmissa suomalainen on selkeä suosikki.

Ruusuvuori pelasi hyvän turnauksen Winston-Salemissa, jossa matka loppui ikävästi välierävaiheeseen ja finaalipaikka jäi saavuttamatta. Nytkään ei voida mieletöntä menestystä odottaa suuresta Major -turnauksesta, sillä kaavio ei ole helpoimmasta päästä. Avausottelussa suomalainen on kuitenkin paljon vastustajaansa parempi. Tsekkaa pelien tuoksinnassa uudet kasinot ja nauti peleistä!

Puolan Majchrzak raastoi tiensä US Openiin karsintojen kautta, joten pelituntuma on kunnossa. Vastustajat karsintaotteluissa olivat kuitenkin kohtalaisen helppoja, joten näitä voittoja ei voida verrata esimerkiksi Ruusuvuoren Winston-Salemissa ottamiin voittoihin.

Ruusuvuori on ehtinyt hieman jopa lepuutella ja keskittyä nyt alkavaan Major -turnaukseen, joten lähtökohdat otteluun ovat kunnossa. Myös tämän hetkinen pelivire lupaa hyvää ja vähintään ensimmäinen ottelu todellakin pitäisi voittaa melko helposti.

Tennis vetovihjeet 30.8.2021

Kohde: Majchrzak K. – Ruusuvuori E.
vihje: Ruusuvuori E.
Kerroin:
1.4430

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.