US Open vedonlyöntivihjeet: Bautista – Ruusuvuori

Ruusuvuori kohtaa US Openin toisessa ottelussa jo kivikovan vastustajan

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa suomen tennislupaus Emil Ruusuvuori (66.) kohtaa espanjalaisen Roberto Bautista-Agutin (21.)

Espanjalainen on monipuolinen ja taitava pelaaja, joka parhaana päivänä voi haastaa kenet tahansa. Mahdollisuuksia suomalaisen voitolle luo kuitenkin se, että jopa lähes maailman TOP20 rankingiin mahtuva pelaaja on hävinnyt otteluita, jotka olisi melkein pitänyt voittaa. US Openin avauskierroksella Bautista onnistui kuitenkin voittamaan vakuuttavasti tenniksen pahan pojan Nick Kyrgioksen suoraan 3-0 erin.

Suomalainen Ruusuvuori on kuluvana vuonna noussut tasaisesti ranking listalla ylöspäin ja nyt tätä jatkumoa olisi mahdollista vauhdittaa pääsemällä Grand Slam -turnauksessa pitkälle. Ruusuvuori eteni Winston-Salemin ATP -turnauksessa välieriin asti, mutta finaalipaikka jäi lunastamatta. Pelillisesti suomalainen on kuitenkin loistavassa vireessä ja tästä puhuu puolestaan US Openin avauskierroksen 3-1 voitto.

Ruusuvuoren voittomahdollisuudet ovat hieman Bautistaa pienemmät, mutta ei niin paljon kuin mitä markkinoilla kertoimet näyttävät. Tästä syystä peleihin pääsee jälleen kerran Ruusuvuoren voitto!

Tennis vetovihjeet 1.9.2021

Kohde: Bautista R. – Ruusuvuori E.
vihje: Ruusuvuori E.
Kerroin:
2.90

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.