Tervetuloa talviurheilun vedonlyönnin pariin!

Talvilajien kausi kunnolla käyntiin – viikonloppu täynnä pelikohteita

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-kausi käynnistyy toden teolla Rukalla tulevana viikonloppuna. Ohjelmassa on maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn osakilpailuja. Kovia suomalaissijoituksia on odotettavissa varsinkin hiihtoladuilta ja yhdistetyn miehiltä. Alppilajien mc-pisteistä taistellaan myös viikonloppuna Pohjois-Amerikassa käytävissä kisoissa. Coolbet on tuttuun tapaan mukana laajalla kohdevalikoimallaan ja live-vedonlyönnillä!

Siirry Coolbetille pelaamaan talviurheilua ja lunasta ensitalletusbonus painamalla tästä

Niskanen ja Heikkinen Suomen mieshiihdon ykkösnimet – Onko Pärmäkoskesta murtamaan norjalaisrintama?

Suomen maastohiihtoässiä tulevana talvena ovat miesten osalta maailmanmestarit Iivo Niskanen ja Matti Heikkinen. Niskanen voitti viime viikonloppuna Rovaniemellä ylivoimaisesti kaksi Suomen cupin kisaa ja taistelee kärkisijoista varmasti myös Rukalla. ”Happo” Heikkinen ei ole vielä kilpaillut tänä talvena, mutta on uhonnut mediassa olevansa elämänsä kunnossa.

Suomalaisten kovimmat vastustajat tulevat tuttuun tapaan Norjasta. Erityisesti maailmancupin useaan otteeseen putsannut Martin Johnsrud Sundby on osoittanut Norjan alkukauden kisoissa olevansa jälleen kovassa iskussa. Sen sijaan norjalaisässä Petter Northug jätettiin tylysti rannalle Rukan maailmancupista. Norjalaisten lisäksi tänä vuonna venäläisten oletetaan myös nousevan kärkikahinoihin laajalla rintamalla.

Coolbet tarjoaa maailmancupin kokonaiskilpailun voitosta Heikkiselle kertoimen 50 ja Niskaselle peräti 100!

Naisten maastohiihdon maailmancupissa Suomella on useita kovia nimiä, mutta suurimmat ennakko-odotukset on kuitenkin ladattu viime talven MM-hopeamitalistin Krista Pärmäkosken harteille. Flunssan takia viime viikonlopun Suomen cupin väliin jättäneen Pärmäkosken kerroin maailmancupin kokonaisvoitosta on 6.

Naisten maailmancupin voitossa on ennakkoon tiukimmin kiinni viime vuoden ykkönen Heidi Weng sekä kaikkien aikojen naishiihtäjä Marit Björgen. Viime viikonloppuna Norjassa käytiin 10 kilometrin kisat sekä perinteisellä että vapaalla tyylillä, ja Björgen kukisti molemmissa kisoissa Wengin puolen minuutin marginaalilla, joten nainen on taas vähemmän yllättäen iskussa.

Mutta, mutta. Björgen ei kuitenkaan ole ykkössuosikki maailmancupin voittoa ajatellen, sillä hän ei taida osallistua Tour de Skille, jolloin nippu maailmancup-pisteitä menee ohisuun. Hän on jättänyt raskaan tapahtuman väliin useana vuonna ollakseen huippuiskussa arvokisoissa.

Coolbetin kerroin Heidi Wengin kokonaiskisan voitolle on 1,85. Björgenin voitosta on tarjolla kerroin 4,5.

Siirry Coolbetille pelaamaan talviurheilua ja lunasta ensitalletusbonus painamalla tästä

Yhdistetty – suomalaisia tyrkyllä kärkitaisteluun

Yhdistetyn maailmancupiin on saatu viime vuosina vahvoja suomalaisedustajia, ja ainakin Eero Hirvoselta ja Ilkka Herolalta voidaan odottaa jälleen palkintopallisijoja maailmancupissa. Viime viikonloppuna Ounasvaaralla lajin SM-kullan voitti Hirvonen ennen Arttu Mäkiahoa ja Leevi Mutrua.

Eero Hirvosen kerroin maailmancupin kokonaiskilpailun voitosta on 70.

Yhdistetyn maailmancupin kokonaiskilpailun voitosta taistelevat ennakkoon vahvimmin saksalaiset Johannes Rydzek ja Eric Frenzel. Viime kaudella jatkuvasti hyville mc-sijoituksille yltäneistä urheilijoista Coolbet antaa mukavan kertoimen kokonaiskilpailun voitosta muun muassa Fabian Riesslelle (15) ja Akito Watabelle (25).

Siirry Coolbetille pelaamaan talviurheilua ja lunasta ensitalletusbonus painamalla tästä

Alppihiihto – Hirscherin nilkkavamma sekoittaa pakkaa

Alppihiihdon mc-kausi jatkuu Pohjois-Amerikassa. Miehet kilpailevat Kanadassa vauhtilajeissa, ja naiset Yhdysvalloissa tekniikkalajeissa.

Miesten maailmancupin kokonaiskilpailun voitti viime talvena ylivoimaisesti Itävallan Marcel Hirscher, joka napsi hurjan kasan pisteitä varsinkin pujottelussa ja suurpujottelussa. Tänä vuonna miehen valmistautumista kauteen on kuitenkin häirinnyt nilkkavamma. Levin mc-pujottelussa toissa viikonloppuna hän jäi 17:nneksi, joten on epätodennäköistä, että Hirscher on tänä vuonna yhtä ylivoimainen kuin viime talvena.

Norjan Henrik Kristoffersen osoitti viime kaudella erittäin kovaa suoritusvarmuutta sekä pujottelussa että suurpujottelussa. Levin mc-avauksessa norjalainen oli pujottelun kakkonen, joten mies on hyvässä iskussa myös nyt. Jos viime kaudella kolmanneksi maailmancupin kokonaiskilpailussa sijoittunut Kristoffersen on onnistunut kehittämään suurpujottelutaitojaan, on hänellä mahdollisuuksia maailmancupin yhteispisteiden voittoon.

Coolbet antaa Kristoffersenille tästä kertoimen 6.

Siirry Coolbetille pelaamaan talviurheilua ja lunasta ensitalletusbonus painamalla tästä