Rooma ATP tennis vihjeet


Maanantaina ylikertoimia tarjolla kahdessa kohteessa

Roomassa aloitellaan turnausta ja heti ensimmäisenä virallisena pelipäivänä tarjolla on useampikin kohde. Kertoimet ovat lähes 50/50 asetelmissa jokaisessa, mutta se en näe kuitenkaan otteluiden arvioita samalla tavoin. Jokaisessa voittajan mahdollisuudet ovat 60% luokkaa, joten pelattavaa on maukkaasti!

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Peleille saadaan Borna Coric, jonka pelikunto alkaa olla jälleen lähellä normaalia. Pitkään kestänyt suvantovaihe alkaa olla takanapäin ja nyt massakentillä on hyvä mahdollisuus kerätä itseluottamusta nostattavia voittoja.

Khachanov ei varsinaisesti ole massakenttien valtias, mutta vaikka kyseessä on suurikokoinen pelaaja, niin nopeutta on kyllä arsenaalissa. Taitavampi venäläinen ottaa ottelun nimiinsä jo mahdollisesti kahdesssa erässä.

Denis Shapovalov näytti jo US Openissa, että peli kulkee hyvin ja eteni puolivälieriin asti. Kanadalainen on hyvä pelaaja kaikilla alustoilla ja loistavan fysiikan ansiosta voidaan laskea tänään ottelun suosikiksi. Argentiinalainen Pella on kokenut massapelaaja, mutta ei pysy enää Shapovalovin tahdissa varsinkaan jos ottelu etenee kolmanteen erään.

Tennis veikkausvihjeet 14.9.2020

Kohde: Coric. B – Garin C.
vihje: Coric B.
Kerroin:
1.95

Kohde: Khachanov K. – Ruud C.
vihje: Khachanov K.
Kerroin:
1.87

Kohde: Pella G. – Shapovalov D.
vihje: Shapovalov D.
Kerroin:
2.00

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.