Tennis vihjeet: Ranskan avoimet – karsinta 22.9.2020

Tiistain pelattavalta karsintakierrokselta poimitaan kaksi pelikohdetta

Ensimmäisessä pelikohteessa mennään suosikin matkassa ja toisessa haetaan suuremman riskin altavastaajan voittoa. Ensimmäinen ottelu alkaa jo aikaisin suomen aikaa klo 11:00, joten kannattaa laittaa panokset sisään mahdollisimman nopeasti!

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Cid Subervi – Laaksonen on päivän ensimmäinen kamppailu ja tässä panokset sijoitetaan sveitsiläisen Laaksosen voiton puolesta. Henri Laaksonen on ATP ranking (134) ja vastustaja Subervi (211).  Kumpikaan pelaaja ei ole onnistunut esiintymään edukseen lähiaikana, eikä muutenkaan massapelit ole sujuneet odotusten mukaisesti. Laaksosen perustaso on kuitenkin pari pykälää parempaa, joten voidaan hyvällä mielin asettaa panokset lähes suomalaisen pelaajan voiton puolesta.

Troicki – Ferreira Silva tulee olemaan kiinnostava kohtaaminen. Serbialainen Troicki on nykyään tullut tunnetuksi enemmän nelinpelin suorituksista kuin kaksinpelin, mutta ei ole silti mikään huono pelaaja missään nimessä. Troicki voi hyvänä päivänä tehdä mitä ihmeellisimpiä asioita kentällä ja tämä antaakin uskoa altavastaajan voittoon. Portugalilainen Ferreira Silva on erikoistunut pelaamaan massakentillä, mutta viime aikoina pelaaminen ei ole kulkenut alkuunkaan.

Tennis veikkausvihjeet 22.9.2020

Kohde: Cid Subervi R. – Laaksonen H.
vihje: Laaksonen H.
Kerroin:
1.67

Kohde: Troicki V. – Ferreira Silva F.
vihje: Troicki V.
Kerroin:
3.25

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.