Tennis vihjeet: Ranskan avoimet – karsinta 21.9.2020

Himoittu Roland Garros lähestyy ja karsintoja pelataan maanantaina päivällä

Ensimmäiseltä karsintapäivältä löytyy otteluita melkoinen kasa, mutta vain muutama mielenkiintoinen pelikohde löytyi joista saadaan ylikerrointa peleille. Ensimmäisessä ottelussa Petrovicilla pitäisi olla suuret voittomahdollisuudet ja edetä karsintojen seuraavalla kierrokselle. Toisessa kohteessa ruotsalainen Elias Ymer taistelee myös paikasta turnauksessa.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Petrovic – Gianessi ottelussa serbialainen Petrovic on suosikkina ja aivan oikeutetusti. Vaikka italiainen Gianessi onkin erikoistunut massakentillä, niin silti pelaajien tasoero on hyvinkin suuri. Petrovic on voittanut massalla isompiakin nimiä, kuten Alexander Zverervin ja Marin Cilicin. Ei pitäisi olla suurempia ongelmia kairata otteluvoitto nimiinsä.

O’Connell – Ymer onkin hieman tasaisempi kamppailu, mutta ruotsalaisen Elias Ymerin perustaso on huomattavasti vastustajaa parempi sekä myös fyysinen kunto. Karsintaottelut pelataan kahdesta erävoitosta, mutta tässäkin voidaan nähdä pitkäkestoinen ottelu mikäli se venyy kolmanteen erään. Pitkät pelit ja pallorallit massa-alustalla puoltavat laittamaan panokset ruotsalaisen Ymerin voiton puolesta.

Tennis veikkausvihjeet 21.9.2020

Kohde: Petrovic D. – Gianessi A.
vihje: Petrovic D.
Kerroin:
1.59

Kohde: O’Connell C. – Ymer E.
vihje: Ymer E.
Kerroin:
1.57

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.