Tennis vihjeet: Paul – Tiafoe

23-vuotias Frances Tiafoe on löytänyt loistavan pelivireen

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa Tukholman ATP -turnauksen ottelussa ovat vastakkain Tommy Paul (52.) sekä Frances Tiafoe (41.).

Amerikkalainen Tommy Paul on esiintynyt viime aikoina vahvasti, sillä pelaaja on onnistunut marraskuun aikana voittamaan muutaman itseään paremmankin pelaajan, kuten Andy Murrayn, Taylor Harry Fritzin sekä Jan-Lennart Struffin. Näistä ei kuitenkaan kannata vetää liian suuria reagointeja, vaikka markkinat niin ovatkin tehneet. Paulin pelillinen taso vaihtelee hyvinkin paljon ja tänään siihen ei olisi yhtään varaa.

Amerikkalainen Frances Tiafoe on myös esiintynyt edukseen ja napannut viime aikoina vakuuttavia voittoja. Monipuolisempi Tiafoe on päivän ottelussa oikeutettu ennakkosuosikki, mutta ei tarpeeksi. Nuori tennislupaus näytti taitojaan Wienin ATP -turnauksessa viime kuussa ja voitti kovia nimiä, kuten Jannik Sinnerin, Diego Schwartzmanin, Dusan Lajovicin sekä Stefanos Tsitsipasin. Pelaajan vire on selvästi nousujohdanteinen ja tänään pitäisi olla luvassa rutiinivoitto.

Markkinat tarjoavat Frances Tiafoen voitosta kertoimen 1.61 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

Tennis vetovihjeet 12.11.2021

Kohde: Paul T. – Tiafoe F.
vihje: Tiafoe F.
Kerroin:
1.61

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.