Rooma ATP tennis vihjeet 16.9.2020

Torstaina Roomassa pelataan mielenkiintoisia otteluita

Keskipäivällä suomen aikaa klo 12:00 Roomassa laitetaan pallot vauhtiin massakentillä. Massalla pelattaessa pelinopeus hidastuu huomattavasti ja näin läpilyöntien määrät vähenevät sekä syötön merkitys pienenee. Nyt monet pelaajat jotka eivät pärjää kovalla alustalla voivat näyttää kyntensä. Varsinkin nopeasti liikkuvat sekä hyvällä fysiikalla varustetut pelaajat ovat massakentillä vahvoilla.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Fabio Fognini – Ugo Humbert on varmasti viihdyttävä ottelu, sillä Fognini tunnetaan kuumapäisestä sekä räiskyvästä pelaamisesta, josta on vaikea olla tykkäämättä. Huippulahjakas italiainen Fognini voi hyvänä päivänä haastaa kenet tahansa massakentällä, mutta myös huonona päivänä voi hävitä kenelle tahansa. Paljon on kiinni ottelun alusta sekä motivaatiosta. Fogninin perustaso on kuitenkin niin jäätävä, ettei ranskalainen Humbert pysty vastaamaan tähän ja varsinkin jos vain Fognini on fyysisesti kunnossa ilman suurempia vaivoja. Kerroin 2.17 italiaisen voitolle on aivan mieletön!

Casper Ruud- Lorenzo Sonego on nuorten pelaajien taistelu. Norjalainen Casper Ruud on noussut maailmanlistalla tasaisesti ja on nyt sijoitettu 34. Vastustaja Sonego löytyy ranking listan sijalta 47. Varsinkin italialainen Sonego on ehdottomasti kotonaan massakentällä ja viime vuonna pelasi jo kirkkaissa valoissa suuria tähtiä vastaan laittaen nämäkin ongelmiin. Sonegon pelaaminen massakentällä on vähintään yhtä laadukasta kuin Ruudin, joten markkinoiden 3.00 voittokerroin Sonegon puolesta on hyvinkin pelattava!

Tennis veikkausvihjeet 17.9.2020

Kohde: Fognini F. – Sonego L.
vihje: Fognini F.
Kerroin:
2.17

Kohde: Ruud C. – Sonego L.
vihje: Sonego L.
Kerroin:
3.00

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.