Ranskan Avoimet ATP tennis vihjeet

Ranskan avoimet ovat edenneet puolivälieriin asti

Tiistaina pelattavista puolivälieräotteluista on löydettävissä kaksi kelvollista pelikohdetta. Toisessa luotetaan kertoimien mukaiseen altavastaajaan ja toisessa mennään ennakkosuosikin mukana.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Rublev – Tsitsipas kaksikko kohtaa toisensa jälleen. Edellinen kamppailu pelattiin Hampurin finaalissa 27.9 eli noin viikko sitten. Kyseisessä ottelussa venäläinen Rublev oli vahvempi voittaen ottelun tiukan taiston jälkeen 2-1. Samat askelmerkit jatkuvat varmasti tänäänkin nähtävässä ottelussa ja missään nimessä kyseessä ei ole vain kolmen erän ottelu. Melko varmasti viidenteen tai vähintään neljään erään venyvässä ottelussa venäläinen on 50% todennäköisyyden voittaja, joten markkinoiden 2.28 kerroin on pelattava.

Schwartzman – Thiem on kahden pippurisen pelaajan mittelö. Jälkimmäinen ottelija, Dominik Thiem voitti juuri uransa ensimmäisen Grand Slam -turnauksen US Openin. Uskomattomassa kunnossa oleva pelaaja on nyt vasta parhaalla alustallansa, massalla. Nopealiikkeinen Schwartzman haastaa varmasti vahvasti, mutta se ei riitä voittamaan tulikuumaa itävaltalaista Thiemiä.

Tennis veikkausvihjeet 6.10.2020

Kohde: Rublev A. – Tsitsipas S.
vihje: Rublev A.
Kerroin:
2.28

Kohde: Schwartzman D. – Thiem D.
vihje: Thiem D.
Kerroin:
1.49

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.